Scudo Sports

Kağıthane

@Emre Tekinarslan

ben bacadibinde oturuyorum. akşamları çıkmak istiyorum tura ama tek başıma biraz zor oluyo bende de 2013 model sedona 701 var

@mozdemir

inşallah kısmet olursa artık beraber turlara çıkabilriz. aksilik sıkıntı olmazsa

Scudo
@Emralma

Bacadibi mi :D bende oradayım akşam inş. :D Ama bisikletsiz geldim malesef düğün için :)

@Emre Tekinarslan

sıkıntı yok bisikletli olduğunuz bi zaman haberleşir tura çıkabiliriz.

@Emralma

İnşallah, Allah nasip ederse :)

planladığımdam bir gün önce yani bugün sabah saatlerinde sedona 325 bisikletime kavuştum :) alır almaz beşiktaştan maslağa (hemde bu havada :D) geldim. inanılmaz zevkli kuru havaları düşünemiyorum artık :)

• Beğen
Tepkiler: Emralma
@mozdemir

Hadi hayırlı olsun arkadaşım yeni bisikletin. pazar akşam istersen çıkabilriz.

• Beğen
Tepkiler: mozdemir
Bisikletiniz hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde kullanmanızı dilerim.

selamlar arkadaşlar bizde sanayi mahallesindeyiz salı perşembe ve hafta sonları cıkıyoruz bilginizee...

hacelı abı geçen salı yoktun:)remzi abi ben(muhiddin) bide ümitle sanayi-sarıyer yaptık:)

@haceli yılmaz

hacelı abı geçen salı yoktun:)remzi abi ben(muhiddin) bide ümitle sanayi-sarıyer yaptık:)

• Beğen
Tepkiler: haceli yılmaz
@Ömer KARAN

Teşekkürler ama sattım SEDONA 701 i Yerine CARARO BİG 929 HD aldım onu kullanıyorum

Herkese selamlar foruma yeni üye oldum ve aktif olarak iki kişi bisiklet kullanmaktayız sohbeti seven bazen balık tutmayı seven arkadaşları bekleriz. Katılmak isteyen arkadaşların yaş seviyesi 20 ile 30 arası olursa seviniriz.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Selam,

Hürriyet mahallesindeyim. Dere'ye yakınım bayağı. Biz de mahallede iki kişiyiz aktif olarak bisiklet kullanan.

Bir akşam çıkalım birlikte :)

vay be..bir senedir gursel mahallesınden tura cıkıyorum kımseyı bulamamıştım:)maşaallah kalabalıklaşıyoruz.

Arkadaşlar selam bizde 6 aydır 3-4 kişi geziyoruz fakat bizim buralarda tek gezen çok fazla kişi var en kısa zamanda bir topluluk olusturacağımızı düşünüyorum herkese iyi pedallamalar

Ayrıca yarin aksam veya cuma akşamı buluşup bir tanisalim hep beraber

Arkadaşlar biz 3-4 kişi bisiklete biniyoruz. Ekibimiz ufak ama aile gibiyiz. Sizde bu aileye katılmak isterseniz diyalog kuralım, yanlız bizim için güvenlik şart. Bisikletinizde gece sürüşleri için aydinlatmalar,kask vs. Gibi koruyucu faktorlerinizde olsun lütfen[emoji5]

O civarda oturmuyorum ama çemberi bu kadar geniş tuttuğunuza göre milletvekilliği filan düşünüyorsunuz.

Nasıl espri ama!!!1!1 (Midyat, Seyfo, gülün lan!)

@aycan turan
Aynen. Biz turda daha 5 dk oturup sohbet edemedik nasıl bir kargaşaysa kabettik birbirimizi:D

• Beğen
Tepkiler: aycan turan
kondüsyon olarak zayıfım bunu turda farkettim kendimi toparlayınca size katılırım:)

Geri