Scudo Sports

Kadro yada boyada çatlak oluşumu. Görüntü ekli.

Şu an yılbaşı tatilindeler büyük bir olasılıkla mailime cevap alamam. İlk işim yılbaşından sonra yazışmak. Bu süre gerçekten çok uzun. Prosedür böylemi bilmek istiyorum.

@Bora Alben

Scudo
Bu arada Scott ile ilgili kadro değişimi tecrübesi olan arkadaşlardan öğrenmek istediğim bir şey var. Kadro değişimi kabul edildiğinde serinin en üst modelinin kadrosunun verileceğini duydum. Benim kadro S40 sanırım 2010 - S10 kadrosu gönderilecekmiş. Burada öğrenmek istediğim maşa olayı nasıl olacak. S40 maşası S10 kadroya uymayacak hem renk hemde kadro farklılığı itibari ile buna nasıl çözüm getirirler bilgisi olan varmı acaba. Bunu yetkili kişiye sorabilirsiniz diyenleriniz çıkabilir ama ben oradan cevabımı aldım. Aceleci davranıyormuşum. :) Kısaca anladığım kadarı ile ACELECİ yakıştırmasından bu kadronun değişmeme ihtimalinin hala var olduğu sonucunu çıkartıyorum. Tabi ben böyle bir ihtimali aklıma bile getirmek istemiyorum.

Bir anımı anlatayım bir ara yolda normal bir şekilde seyrederken onumde bir bisikletlinin bir anda tek teker de gittiğini gördüm head tube kısmından on tekerlek tamamen kopmuştu ama sürücye birşey olmamıştı her zaman böyle sonuölanmayabilir... Bu arada sürücü bisikleti beline atıp yoluna devam etti...

• Beğen
Tepkiler: MuratHan
@MuratHan

Öncelikle geçmiş olsun bence yeni kadro gelene kadar çatlak kadroyu kullanmayın.Konuyu merak ve ilgiyle izliyoruz. Lütfen tüm yazışma ve haberleri burada paylaşınız.
Selamlar

@MuratHan

Benim bildigim kadariyla stoklarinda sizin model kadro yoksa ust model veriyorlar. Elinizdeki furc, orta gobek, masa gibi parcalar uyumsuzsa onlarida ucretsiz sekilde uyan parcalara degistiriyorlar.Bir tanidigimin basina geldi benzer olay (hem orta gobek hem furc uymadi yeni kadroya) baska bir buyuk Amerikan markasi icin ama eminim Scott'da ayni sekilde yaklasir. Bence iciniz ferah olsun.

• Beğen
Teşekkür ederim. Size katılmakla beraber bisikletten uzak kalmak özellikle de 2.5 ay gibi bir süre uzak kalmak bu spora gönül vermiş biri için çok zor. Tehlikenin farkında olsamda maalesef elimde 2.ci bir bisiklet olmadığı için binmek zorundayım. Gelişmeleri buradan paylaşacağıma emin olabilirsiniz. Sanırım Ocak ayının ilk haftası konu kesinleşir.

@cihan aksoy

• Beğen
Tepkiler: cihan aksoy
Evet banada firma tarafından söylenen aralarındaki anlaşma gereği stokta olmayan serinin en üst modelinin kadrosu ile değişim yapılıyormuş. Yalnız maşa göbek vs gibi unsurlarda işin içine girdiğinde durum sanki biraz karışık gibi gelmeye başladı. Kadronun yanında bunları aynı anda mı verirler yoksa kadro geldikten sonra ayrı bir istek te bulunulup tekrar uzun bir süre beklemem mi gerekecek aklım iyice karıştı açıkçası.

@Ozzgurr

Merhaba;

Yasaya göre bu kadronun aynısını size vermek ya da fatura tutarını size ödemek zorundalar.

Ayrıca;

Madde 4 den alıntıdır.

Tüketici bu durumda, bedel iadesini de içeren sözleşmeden dönme, malın ayıpsız misliyle değiştirilmesi veya ayıp oranında bedel indirimi ya da ücretsiz onarım isteme haklarına sahiptir. Satıcı, tüketicinin tercih ettiği bu talebi yerine getirmekle yükümlüdür. Tüketici bu seçimlik haklarından biri ile birlikte ayıplı malın neden olduğu ölüm ve/veya yaralanmaya yol açan ve/veya kullanımdaki diğer mallarda zarara neden olan hallerde imalatçı-üreticiden tazminat isteme hakkına da sahiptir.

Bir önceki kanunda maldan yararlanılamadığı dönem için muadili bir ürünü size sağlamak ve onarım/değişim sonunda geri alacaklarına dair bir madde vardı. Yeni yasada bunu göremiyorum.

Hiç kimse sizi ACELİCİLİKLE itham edemez. Türkiye'de satış yapan kurumlar kanunsuzlukla bir dönem ülkeyi vahşi batıya çevirdiler. Tüketicinin bilinçsizliğini sonuna kadar sömürdüler ve hala sömürmeye çalışmaktalar görüldüğü üzere.

Hakkınızdır sonuna kadar arayın, işin içinden çıkamadığınız zaman size yardımcı olacak kurumlar mevcuttur.

Geçmiş olsun.

Çatlağı farkettiğiniz ve bayiye başvurduğunuz ve bayinin de resmi işlemleri başlattığına dair elinizde bir belge var mı? Eğer o bisiklete binmeniz bir tehlike arzedebilecekse zaten bayinin bir tutanakla bisikleti sizden teslim alması lazım.

• Beğen
Maalesef ortada hiç bir belge yok. Şimdilik yılbaşından sonra gelecek sonucu bekliyorum. Değişim olacağından hiç bir şüphem yok. Yalnız gelecek yeni kadro ile maşa rengi uyumu ve elimdeki maşanın bu kadroya olup olamayacağı konusunda belirsizlikler var. Sonucu söylemek için aradıklarında bu konuda da bilgi almaya çalışacağım. Tabiki ACELECİ görüntüsü vermeden.:)

@jef

• Beğen
Tepkiler: cihan aksoy
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Ali Ayhan bey. Yeni yıl hepimiz için inşallah bir önceki yılı aratmaz. Size ve bütün arkadaşlarıma bu vesileyle öncelikle sağlıklı ve de mutlulukla dolu iyi bir yıl diliyorum.

@ali ayhan cıvıl

Furs yatagını gömerken farketmeden sanırım orayı zedelemiş darbe ile birleşince çatlak meydana gelmiş ordan bir şey olmaz falan derlerse size furs yatagının oldugu bolgenin hayati bir bölge oldugunu hatırlatın derim...

• Beğen
@kayhan

arkadaşında dediği gibi boyada çatlak olmaz metal açılmadıktan sonra boya o şekilde açılmaz boya sadece atar ve oda resimdek gibi çizik şeklinde olmaz kadroda mikro çatlak var dostum aslında yerini bulup röntgen çektirmen lazım derim ama o işi yapacak bir yerde burada olduğunu pek saanmıyorum

Bu gün Scott markasını tercih etmiş olmakla ne kadar doğru bir karar verdiğimi anlamış oldum.

Evet arkadaşlar firmadan kadronun değişimi ile ilgili onay gelmiş. Serinin en üst modeli S10 kadro gönderiliyor. Furş ve maşa hepsi üstünde geliyormuş. Konuya ilgi gösteren bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Martta yeni fotolarla görüşmek üzere...

Cok sevindim gelismeye, haber verdiginiz icin de tesekkurler..
Iyi gunlerde kullanin..:in:

• Beğen
@MuratHan

Guzellll, umarim en kisa surede kavusursunuz yeni kadronuza. Fotolarida bekliyoruz.

• Beğen
Teşekkür ederim arkadaşlar. Mart'ın ilk haftasını merakla bekliyorum. Gerçi kadro rengi tamamen beyaz olacak. Siyahı rengi seven biri için ne derece alışılabilir bunu bilemiyorum. Neyse sonuçta mağduriyetim giderilmiş olacak bunada şükür diyelim.

• Beğen
Tepkiler: Feyyaz Baydar
Geri