Scudo Sports

Kadro yada boyada çatlak oluşumu. Görüntü ekli.

@MuratHan

Evet marka kullanmanın en büyük avantajıda bu işte güvenilirliği büyük markalar para kazanmaktan önce insanların güvenini kazanmayı prensip edinmiş olmaları . Birde marka olmanın verdiği fiyat fazlalığıda olmasa ... ama neyse insan güven dyması güvenindede haklı çıkması güzel bir duygudur

Hayırlı olsun umarm tekrarı yaşanmaz

Scudo
Konuyu başından beri takip ettim ve sizin adınızada çok sevindim. Ama siz yinede aceleci olunuz! Firmaya ara sıra kendinizi hatırlatınız.

• Beğen
Tepkiler: MuratHan
İlgiyle başından sonuna kadar okudum, ve sorununuzun olumlu yönde cözülmesine çok sevindim.

Yeni kadronuzu güle güle kullanmanız dileğiyle.

Saygılar,

• Beğen
İlginiz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
baştan itibaren gözümü ayırmadan okudum. Sizin adınıza sevindim mağduriyetinizi giderecekleri için, scott firmasınada teşekkür etmek lazım, güvenilirliğini böyle konularda kanıtlıyorlar ve büyüklüklerine büyüklük katıyorlar helal olsn:in:

• Beğen
Evet servisinizden kesinlikle resmi belge alın bişey olmaz derlerse.. Herhangi bir sorunda belgeniz olmazsa firma karşılamayabiliyor

• Beğen
güzel bir gelişme, yeni kadronun fotolarını da bu konu başlığı altında görmek dileklerimle..

bu arada boyunuz kaç, kadro boyu xl olaraK mı yoksa cm cinsinden mi hesaplanmış. fotodan anladığım kadarıyla bahsi geçen kadro yol tipi, yanlış mıyım?

• Beğen
Kadro geldiğinde fotoları burada yayınlayacağım. Boyum 1.88 kadro yol kadrosu kadro ölçüsü scott'ta XL : 58 cm ye denk geliyor.

@face1tr

benim s60 dada çatlak var galiba. satışa koymuştum. konu netleşinceye kadar satıştan çekiyorum. daha net fotoğraf ekleyeceğim. normal fotoğraf makinesi ile makro çekim yapacağım.
(link)

@MuratHan

merhaba, erdoğanları aradığımda sizi mağdur etmemek için çatlak varsa yenisini veririz gibi şeyler söylediler. büyük bir ihtimal ile çatlak var ve sanırım bana da s1o kadrosu göndermeleri gerekir. bu durumda ne yapmak gerekir. mesela erdoğanlardan aldığım bisikleti sizin iletişim kurduğunuz bayiye gönderebilirmiyim

Merhaba Mustafa bey. Öncelikle geçmiş olsun evet kadronuzu bir an önce satın aldığınız bayiye ulaştırın gerisini kendileri hallediyor. Kadronuzda çatlak olduğu kesinleştiğinde S10 kadro ile değiştiriliyor. Erdoğanladan aldığınız bisikleti yeniden erdoğanlar bisiklete göndermeniz gerekiyor. Tekrar geçmiş olsun.

@MUSTAFA AKTAŞ

@MuratHan

Her işte bir hayır vardir derler...Hayırlı olsun :in:

Bence bu kadroların kumanda borularında problem olabilir.Pek çok ülkede de yaşanmış buna benzer olay.Torna işçiliğinde problem var büyük ihtimal.Değişim yapması firmanın güvenirliğini koruyor ama soru işreti oluşuyor akıllarda.Yeni kadronuz hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanın.

@yiğit_kara26
Ne şirketler battı ve daha neler batacak.hepsinin kaderi aynı bizimki gibidir,doğarlar,büyürler ve ölürler.
O ölüme de böyle bir olay sebep olabilir.
Kalite problemleri bir üreticiyi darmadağın edenlerin başında gelir,hele ki bu şirketin ürünlerinin satışı kalitesinden dolayıysa..
10 milyar dolarlık gm şimdi elinden firmaları çıkarmak için dolanıyor.Scott neymiş.

• Beğen
Tepkiler: mathcup
Arkadaşlar yeni kadro yaklaşık 20 gün önce geldi. Gelen yeni kadro 2009 Speedster LTD. İkinci bir Speedster LTD kadro var diyen çıkmadıkça bu kadro Türkiyede sadece bende :) Buradan marintek firmasına ve erol beye ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca ata bisiklete ve serkan'a yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum.

http://img265.imageshack.us/img265/9677/scottltdevekim006800x60.jpg

http://img689.imageshack.us/img689/2599/scottltdevekim010800x60.jpg

• Beğen
Tepkiler: Gogitoğlu
Geri