Scudo Sports

Kadro nasıl kaliteli boyanır öğrenmek isteyen gelsin

@anom009

boyayı güzel muhafaza ederseniz pek fazla bişey olmaz.bisikelti tozlanmıycak bir yere koyun ve çok fazla temasda bulunmayın bisikletle.

Scudo
@Buğra Celayir

zımpara yaparken boyayı zımparalayıp kadronun yüzeyini görünce zımparayı bırakırsak herhangi bi zararı olmaz kadroya...

piyasada boya satıcılarında, Boya sökücü diye kimyasal bir ürün var.eski demir bisikletimi boyamadan önce bunu kullanmıştım. çok büyük kolaylık.kalın bir fırça yardımıyla önce kadroya sürülüyor. 1-2 dakika sonra boya kabarıyor. daha sonra kabaran boyayı kazıyorsunuz.çok kolaylık ve kadroyu aşındırma gibi bi sorunda kalmıyor.dikkat etmek gereken konu ise; kesinlikle o maddeye temas etmemek. ;)

@Özcan ÇAKAR

tabiiki boya sökücülerde bizler için bi alternatif oluşturuyor.

Sayfayı başından beri okudum da, çok yormuşsunuz kendinizi. ben nasıl yaptım;
1. kadroyu ve maşayı söktüm.
2. kumlama yaptirdım ve temizlettim.
3.aynı yer toz boyayı da yaptı.
4.evde etiketlerini yapıştırıp sprey verniğini attım.

fabrika boyasını gözünuzde buyutmeyin, sonradan yapilan daha kaliteli oluyor.

KDro boyandıktan sonra desenler marka vs olayı nasıl olcak. Bisikletin sade bi renkte olması kötü durur.

@OğuzAytar
Grafiker bir arkadasim marka model ve yilina uygun hazirlayip basti

@mariokaldato baskı yani boya değil anladığım kadarıyla

Bisikletimin rengi beyaz mavi ve siyah kısımları var örnek mavi kısmını sarı beyaz kısmını siyah ve siyah kısmınıda kırmızı yapmak istiyorum. Nası yapabilirim

@OğuzAytar

Hic baslamayarak baslayabilirsin.
Ugrasma oyle islerle

• Beğen
Tepkiler: uslsy
@mariokaldato bisikletin daha gösterişli durması için yapmak istiyorum zaten bisikleti bilmeyen birisi yok şu setmiş yok bu setmiş bakmıyorlar satarken kolaylık olsun diye

Ugrasma degmez daha tipsiz olur

Geri