Silikon tabancısına takılan kalın uzun silikonlardan 4-5 tane alıyorsun. Önce kadroyu saç kurutma makinesi vs ile ısıtıp (kırılma riski olabilir soğukken)Bu sorunu nasıl düzeltirim.
Bu işe yaramaz. Plastik tamponda işe yarar ama.Silikon tabancısına takılan kalın uzun silikonlardan 4-5 tane alıyorsun. Önce kadroyu saç kurutma makinesi vs ile ısıtıp (kırılma riski olabilir soğukken)
Çakmakla ısıtıp kadroya yapıştırıyorsun sonra çekiyorsun.
Saçma ama işe yarabilir.
Bisiklet yolundan gideyim dedim yolun biriminde demir borular var 3 tane ortadaki demir boru kısa yanında da çukur oluşmuş ön teker geçti ama göbek temire takıldı bende takla atarak düştüm. Bisiklet yıllarında öyle demir boruların olmaması gerekir bence başka bir çare bulsalar daha kötü sonuçlana bilirdi.
kötüye gideceğini sanmıyorum görsel bozukluk var yeni ya ona taktım kafayı duseltilme durumu varsa yapayım yoksa zaten böyle devam@Metesiket Dışarıdan çektirme imkansız gibi ama göbek sökülüp içerden kadroyu dışarı itmek gibi bir çözüm olabilir. Ama alüminyum olduğu için ne derece iyi bir çözüm olur orası tartışılır.
Şu an sanırım tek yapabileceğin sürmeye devam edip fotoğraflarla bisikleti karşılaştırmak. Böylece kötüye gitme var mı anlamış olursun.
Ton olarak en iyi bunu bulabilirim@Metesiket Boya takıntısı olanlar için kötüBisiklete ağırlık sabıtlenmiş
İşçilik gayet güzel, renk tonu dışında
Bence harika olmuş. Elinize sağlık.