Scudo Sports

Kadro göçtü, düzelir mi?

Arkadaşım boşver böyle ufak şeyleri aliminyum kadrolar zaten kola kutusu gibi artık sen bisikletine binmeye bak.

Scudo
Bencede. Zaten o oyuk bile sayılmaz. Hem alt boruda. Kafana takmadan pedalla bencede.

tamamdır arkadaşlar, ellemiyorum. bıraktım öyle. sağolun ilginiz için:)

Bu sorunu nasıl düzeltirim.

Dosyalar

• IMG_20200721_120612.jpg
    IMG_20200721_120612.jpg
    1,5 MB · Okunma: 169
Bu sorunu nasıl düzeltirim.
Silikon tabancısına takılan kalın uzun silikonlardan 4-5 tane alıyorsun. Önce kadroyu saç kurutma makinesi vs ile ısıtıp (kırılma riski olabilir soğukken)
Çakmakla ısıtıp kadroya yapıştırıyorsun sonra çekiyorsun.

Saçma ama işe yarabilir.

• Beğen
Tepkiler: Metesiket
Silikon tabancısına takılan kalın uzun silikonlardan 4-5 tane alıyorsun. Önce kadroyu saç kurutma makinesi vs ile ısıtıp (kırılma riski olabilir soğukken)
Çakmakla ısıtıp kadroya yapıştırıyorsun sonra çekiyorsun.

Saçma ama işe yarabilir.
Bu işe yaramaz. Plastik tamponda işe yarar ama.
@Metesiket Sizin sürüşünüze zarar verecek bir şey değil gördüğüm kadarı ile. Ya ellemeyin yada iyi bir ustaya verin çektirme yapsın ama gene de boyası kalkacak ve boya yaptırmak zorunda kalacaksınız.

Bisiklet yolundan gideyim dedim yolun biriminde demir borular var 3 tane ortadaki demir boru kısa yanında da çukur oluşmuş ön teker geçti ama göbek temire takıldı bende takla atarak düştüm. Bisiklet yıllarında öyle demir boruların olmaması gerekir bence başka bir çare bulsalar daha kötü sonuçlana bilirdi.

Dosyalar

• IMG_20200720_113504.jpg
    IMG_20200720_113504.jpg
    920,3 KB · Okunma: 85
Bisiklet yolundan gideyim dedim yolun biriminde demir borular var 3 tane ortadaki demir boru kısa yanında da çukur oluşmuş ön teker geçti ama göbek temire takıldı bende takla atarak düştüm. Bisiklet yıllarında öyle demir boruların olmaması gerekir bence başka bir çare bulsalar daha kötü sonuçlana bilirdi.

Sizdeki sakinlikten istiyorum :) (geçmiş olsun, bildiğim bir çözüm yok).

@Metesiket Dışarıdan çektirme imkansız gibi ama göbek sökülüp içerden kadroyu dışarı itmek gibi bir çözüm olabilir. Ama alüminyum olduğu için ne derece iyi bir çözüm olur orası tartışılır.

Şu an sanırım tek yapabileceğin sürmeye devam edip fotoğraflarla bisikleti karşılaştırmak. Böylece kötüye gitme var mı anlamış olursun.

@Metesiket Dışarıdan çektirme imkansız gibi ama göbek sökülüp içerden kadroyu dışarı itmek gibi bir çözüm olabilir. Ama alüminyum olduğu için ne derece iyi bir çözüm olur orası tartışılır.

Şu an sanırım tek yapabileceğin sürmeye devam edip fotoğraflarla bisikleti karşılaştırmak. Böylece kötüye gitme var mı anlamış olursun.
kötüye gideceğini sanmıyorum görsel bozukluk var yeni ya ona taktım kafayı duseltilme durumu varsa yapayım yoksa zaten böyle devam

IMG_20200807_220326.jpgsonunda kendim yapmaya karar verdim. Boya siparişi verdim o da gelince bakalım son halı nasıl olacak.

@Metesiket Boya takıntısı olanlar için kötü :D Bisiklete ağırlık sabıtlenmiş :D İşçilik gayet güzel, renk tonu dışında

@Metesiket Boya takıntısı olanlar için kötü :D Bisiklete ağırlık sabıtlenmiş :D İşçilik gayet güzel, renk tonu dışında
Ton olarak en iyi bunu bulabilirim:) evet iki pis pis boya bayağı ağırlık eklemiştir😊 ileride daha yakın boya bulursam onu sıkarım,

Geri