Desert Fox
CARRARO Sportive 321 Deore
- Tepki
- 1.364
- İsim
- TAHA
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Merhaba arkadaşlar kendim uzun süre bisiklete ara verdikten sonra yeni bir bisikletle yeni bir başlangıç yapmaya karar verdim.Kendime hepsiburada dan bir bisiklet aldım (satıcı başka bir mağaza,indirim oldugu için aldım) carraro sportive 321.ne yapsam ideal oturuş düzenini yakalayamadım.haftasonu turlarından döndükten sonra bileklerimde agrı oluyordu.(eski bisikletim 26 teker küçük bir bisiklet oldugundan bu kadronun 46cm oldugunu kestiremedim).1-2 haftadır ideal oturus,ideal kadro gibikonuları okudugumda kadro boyundan şüphelendim.(ideal oturma düzenini internetten bakıp sele ayarı yaptığımda gidon aşağı kalıyordu ve bileklerim burkuluyordu).kendim gittim kadro boyunu ölçtüm ve 46 cm oldugunu farkettim ancak sipariş ettigim bisiklet 51 cm kadro oldugu yazıyordu.Bisikleti alalı yaklaşık 5 aya yakın oldu(vize,finallerden,ufak bir kaza,hava şartlarından pek kullanamadım).bisikletin kolisi kargocu tarafından adresime teslim edildiğinde bisikleti,garanti belgesi göstermek için parçalanmış kutu atıldı ne yazıkki sadece üstündeki seri numaraları bulunan etiketin fotoğrafını çekmiştim.
Bu durumu farkettiğimde satıcı ve hepsiburada ile iletişime geçtim.Satıcı ile konuştugumda satın alım tarihi 15 gün geçti ve bisiklet kullanıldı biz bir şey yapamayız dendi,hepsiburada dan hala cevap yok.Durum 51 cm kadro satıldıgı halde 46 cm geldi bana ve ben bunu farketmekte geç kaldım ne yazıkki.Şimdi 15 tatil için il dışına çıktım bu süre zarfında iyi bir araştırma yapıp döndüğüm zaman tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum.Sizin de yardım ve düşüncelerinizi almak için bu konuyu açtım yanlış yere açtıysam yöneticilerden ricam doğru yere taşınsın
Bisikleti başarabilsem iade etmek istiyorum olmazsa gidon yükseltip kullanırım,2. el satıp yeni bisiklet al gibi önerilerde bulunmayın
(link)
Bu durumu farkettiğimde satıcı ve hepsiburada ile iletişime geçtim.Satıcı ile konuştugumda satın alım tarihi 15 gün geçti ve bisiklet kullanıldı biz bir şey yapamayız dendi,hepsiburada dan hala cevap yok.Durum 51 cm kadro satıldıgı halde 46 cm geldi bana ve ben bunu farketmekte geç kaldım ne yazıkki.Şimdi 15 tatil için il dışına çıktım bu süre zarfında iyi bir araştırma yapıp döndüğüm zaman tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum.Sizin de yardım ve düşüncelerinizi almak için bu konuyu açtım yanlış yere açtıysam yöneticilerden ricam doğru yere taşınsın
Bisikleti başarabilsem iade etmek istiyorum olmazsa gidon yükseltip kullanırım,2. el satıp yeni bisiklet al gibi önerilerde bulunmayın
(link)