Scudo Sports

Kadro boyu yanlış satan satıcı ve itiraz

@Desert Fox

1000 TL altı için zaten yasal olarak öncelikle ilgili tüketici hakem heyetine başvuracaksınız. Buradan sonuç çıkması yaklaşık 1 yıl sürecek, önceden bilginiz olsun :)

Bu arada öyle Amerikan filmlerindeki gibi savunma yapılmıyor :) Sadece mevcut şablona uygun bir başvuru yapıyorsunuz ve belgeleri ekliyorsunuz. Sonra da kararın çıkmasını bekliyorsunuz. Ama dediğim gibi, fazla acele etmeden ve beklentinizi minimumda tutarak beklemekte yarar var.

Scudo
umarım sorununuz en kısa zamanda çözülür. kadro üzerindeki yazılardan farketmemeniz normal çünkü çoğu kadroda kadro boyu yazmaz yazanlarda ise onun kadro ölçüsü olduğunu çoğu kimse anlamaz.lakin 46 veya 51 kadroya bindiğini çoğu bisikletçi kesinlikle farkeder aradaki 5cm kadro farkı gerçekten büyük bir fark.hele ki 175cmden uzun bir boyunuz varsa kesinlikle ilk bir kaç binişte farkedilir diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@danceros 1.80 boyum var.ne yazikki bisiklt alim tecrubem pek olmadigi icin ve uzun süredir bisiklet konusundan uzak oldugum icin bu bisikletle yeni bir baslangic yaomak istedim ancak pisman oldum

@Desert Fox
inanın bu tarz olumsuzlukları hepimiz en az bir kere yaşamışızdır ama bisiklete binmek yaşam biçimidir, bu yüzden hiçbirşey sizi pes ettirmesin. bu seçtiğiniz carraro ve sabit maşalı tur/şehir/yol bisikleti için boyunuza en uygun 54 kadro olur. mtb için 52 yada 50 tercih edersiniz. tekrardan geçmiş olsun umarım olumlu sonuçlanır.eğer bisikletiniz değiştirilmezse size ayarlanabilir gidon boğazı ve kelebek tur gidonu tavsiye ederim sorununuzu büyük ölçüde çözer.

• Beğen
Tepkiler: Desert Fox
@danceros cok sagolun tuketici hakem heyetinden sonuc alamazsam ayarlanabilir gidon ile yola devam etmeyi dusunuyorim zaten

Geri