Scudo Sports

Kadir Gecesi

bu geceyi hatırlatdıgınız için sagolun bu gece 1000 tane ihlas şerif-i okuyan bütün günahlarından kurtulacakdır.(kul hakkı hariç )
not:ihlas şerif-i kul wallah suresidir

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
Scudo
İnançsız bir sabun tüccarı ile bir islam alimi sohbet ediyorlarmış. İnançsız adam islam alimine: "Sizin dininizin insanlara bir faydası yok. Baksana dünyada bir sürü yalancı, hırsız, ahlaksız, katil, bozguncu insanlar var " demiş. Bunun üzerine islam alimi tüccara:"Sizin sabunlarınızın da insanlara bir faydası yok. Baksana dünyada bir sürü kirli insan var " demiş. Tüccar:" İnsanlar sabun kullanmazlarsa elbette temizlenemezler" demiş. İslam alimi:"O halde sen de şunu bil ki insanlar islam dinini yaşamazlarsa hırsız da olurlar, ahlaksız da olurlar, yalancı da olurlar, katil de olurlar bozguncu da olurlar" demiş. Bunun üzerine inançsız tüccar hiçbir cevap verememiş.
Yukarıdaki hikayede olduğu gibi biz müslümanlar islamı yeterince yaşamadığımız için hem bu dünyamızı, hem kabir hayatımızı, hem de ahiretimizi tehlikeye atıyoruz. Dünyada yaşayan gayri müslümlere da kötü örnek oluyoruz. Gayri müslümler bizlerin yaşantısına bakıp islamın kötü bir din olduğunu zannediyor. Sonradan islamı kabul eden bir Fransız bilim adamı şunu söylemiştir:"Ben dünyada yaşayan müslümanların haline baksaydım kesinlikle islamı seçmezdim. Ben Kuran ı Kerim i inceledim ondan sonra müslüman oldum."
BÜTÜN ÜMMET-İ MUHAMMED İN MÜBAREK KADİR GECESİNİ KUTLARIM

şimdi aklıma geldi hesap yaptım..
1000 aydan daha hayırlı gecenin günündeyiz..
1000/12 = 83,3
içinde kadir olmayan 83,3yıldan daha hayırlı bir gece.dile kolay, bir ömür.
bu gecenin hürmetine dualar geri çevrilmeyecektir inşallah, dualarınız âleme şamil olsun...
selametle..

Tüm İslam aleminin Kadir gecesi mübarek olsun,Allah bu gece edeceğimiz duaları kabul etsin.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G. ve kurt
Tüm İslam aleminin kadir gecesi mübarek olsun.İnşaallah hayırlara ve günahlarımızdan temizlenmemize vesile olur.
iyi forumlar,sağlıcakla kalın.

tüm müslüman alemine hayıra vesile olmasını dilerim

• Beğen
bütün forum dostlarının :
mübarek kadir gecesini kutluyorum

• Beğen
Tüm MÜSLÜMAN camiasının Kadir Gecesi mübarek olsun.Allah hepinizin dualarını kabul etsin.

• Beğen
Bu gecede, "Kadir" anı denilen öyle bir an vardır ki .... değerlendirebilen kişi, kendi öz`ündeki Hakk`a yönelip .... Özü olan Hak ile o andaki perdeler ortadan kalkar!.

Allah nasip ede, hazmını vere..
Geceniz mübarek ola..

Kadir gecemiz mübarek olsun,Allah dualarımızı kabul etsin

• Beğen
Tüm İslam coğrafyasının Kadir Gecesi mübarek olsun.Bir hayli sıkıntıların yaşandığı şu günlerde,ülkemize de hayırlar getirsin inşallah.Rabbim,bu gecede bizim için en hayırlısı ne ise onu takdir eylesin,amin.

Geri