Scudo Sports

Kadıköy

Scudo
@afd92

Demi :D
Atakan abi yakaladımı tartaklayacakmış gibi duruyor :)

Bende yol bisikletine toplayarak başlıyorum. alanyada uçurtma şenlikleri sırasında bisiklet yarışları var o zamana kadar bisikleti toparlayıp yarışma antremanlarına başlayacağım.alanyaya veya fethiyeye yolunuz düşerse görüşelim iyi günler

ben normalde her cumartesi gidiyorum ama tek başıma acıbademden başlıyorum .. kartala gidip geliyorum...cumartesiye yakın zamanda saat verilirse bir kaç kişi olablinir..daha güzel olur

• Beğen
Tepkiler: Uğur ÜNAL
2 hafta önce Cumartesi Kartal'dan dönerken saat 19.30 gibi kalabalık bir gruba rastladım hatta içlerinden bir arkadaş uzaktan seslenip beni davet etti ve içim gitti ama yorulduğum için katılamadım. Belki sizlerdiniz. Erenköy Marmara Yelken Klubünün önünden geçiş saatinizi tahmini olarak verebilirseniz katılmayı çok isterim.

@Uğur ÜNAL

16:00 bana uyar aslında. Ben o saatte Bostancı yapıp dönüyorum...

Yalnız kalabalık bir grup bisiklet yolunda çok zorlanır ve yayalar için tehlike oluşturur. İnsanlar bisiklet yolunu gei yolu yapmış durumda...

@Gökhan Zilelioğlu

Ayın son cumartesi olan gün (critical mass) etkinliği düzenlenmekte, ona denk gelmişsinizdir büyük ihtimalle, o çapta büyük kitlelere ulaşamadık malesef.Saatte değişiklik olabiliyor çoğunluğun uyacağı bir saatte olabilir.Fakat ben cumartesi günleri işe bisikletle gittiğim için ancak 15:00 gibi işyerinden çıkabiliyorum,
benim verebileceğim buluşma saati ve hareket saatiolarak minimum erken saat 16:00 dır , kadıköydeki beşiktaş iskeleden hareketle, saat 16:00 da hareket etsek cadde bostana varışımızda 16:30 olabilir veya 16 :45 civarları tahmini saatler bunlar, daha öncede olabilir duruma göre ve katılıma göre değişebilir katılımınızı bildirirseniz birlikte pedallamış oluruz.

@Nuh Can

Kalabalık olacağımızı sanmıyorum ayrıca bisiklet yolunda düzenli gidildiğinde bir sorun olmaz dış etkenleri saymazsak.:eek:

@Uğur ÜNAL

16.00 ve sonrası benim için uygun, seve seve katılırım. Bu konuyu takip ederek başlama saatinizi öğrenir, uygun vakitte hazır olurum :in:

Ben mtb kullanıcısıyım Fatih\Kocamustafapaşada oturuyorum :)

Bizim denizlide yol bisikleti ile antreman yapan bır suru küçük çocuklar var :D

Benim bir kategorim yok 2 çift asfalti lastigim var artık yolamı giriyo bilmiyorum ama 112 km gidebiliyorum ümraniyeden şileye gitim aynı gün geri döndüm dinlenmedimde hata gitim yüzdüm .
Yemek yedim sonra geri dönüş gerçi antiremansız gitim ara vermiştim 4 gün bi anda şileye gidemi bare dedim gitim ama açık çasıl eve geldiğimde pilimin bitihin anladım 1 gün boyunca evde takıldım kendime geldim .
Ha bide ben ümraniyede oturuyom yaşım 16 ;)
Yazım yanlışı yaptıysam afola.

Merhaba ben Kadıköydenim,bisikletim hayırlısıyla bu hafta geliyor ve sık sık akşamları yada diğer zaman diliminde pedallama yapacak arkadaşlar arıyorum. Eğer Kadıköy,Bostancı,Maltepede bir ekibiniz bir topluluğunuz varsa lütfen benide alın :eek: Hayırlı pedallamalar

merhabalar,

bundan sonra bu topikte antreman ve gezilerimizi paylaşacağız..muhabbetimize buradan kaldığı yerden devam.. :) tabiki pedallama gün ve saatleri buraya yazılacak katılmak isteyen herkese kapımız açıktır..sağlıcakla kalın herkese kazasız sürüşler dilerim..

inşallah abi..ayrıca bugünkü tur için teşekkürler abi.. basket için telefonunu bekliyorum.. :)

Geri