Scudo Sports

Kadıköy

Scudo
Rotanın başlangıcını yazmıştım bisiklet dostları..)) gözden kaçtı herhalde(Kadıköy beşiktaş) iskele önü buluşma yeridir..))

Forumda bir arkadaş vardı Doğukancım.Ama adını hatırlamıyorum.Hatta 1 tane de mtbsi vardı.Birde yol yol diye tutturan arada da mtb alıcam falan diyen foruma haftada en az iki konu açan emircan kardeşimiz var :D

Eğer asfalt yol ağırlıklı bisiklete biniyor ve ciddi olarak kendinizi geliştirmek istiyorsanız rrken yaştan yol bisikleti edinmeniz çok iyi bir karar olacaktır.
Aklıma gelen tek dezavantaj, birkaç seneye boyunuz 5-10 santim uzayınca daha büyük bir kadroya geçmeniz gerekir :)

@Dogukan Artuç

selam doğukan .....
izmit turunu hatırlarsın beraberdik epey adam vardık bu tip organizasyonlar artık pek fazla olmamakta istanbuldan izmite basacak ve dönüşü trenle alacaklar biraz zor gelmiyor....
bu mevsimde mümkün değil senin ordaki performansını görünce dedimki geleceğin bisikletçisi bu konuda son derece ciddiyim ....
yalnız derslerini ve okulunu asla aksatmadan bu bisiklet aşkı bitmesin önemli olan okul ,onu benden daha iyi biliyorsun...
şimdi eğer yanına partner bulamazsan senle çalışırız tabi senin tempoda .....
önde beni sen çekersin rampalarda beni sen çekersin....
yol bisikleti kullandığın için yerler ıslak iken riskli gerçi binilir fakat her iki tekerin havasını indirmek durumunda kalma ....
bu da hızı etkiler, bu gün sahalarda idim iki lastiğin havası indirildi kaymadım ....
tabi hız yapamıyorsun ....
evet bu topikten senle haberleşiriz bence yaza bahara hazır ol derim boş zamanlarını değerlendirelim senle....

@Kudret Kurtcebe

Merhaba Kudret Abi
İzmit turunu hatırlamazmıyım 100km civarı yol gitmiştik.Evet Günkut abiler artık tur yapmıyorlar.Bende artık turlara katılmıyorum biraz daha ciddileşip düzgün antrenmanlar yapmak istiyorum zaten Onur Kahramanla beraber Atilla bisiklet takımına giriyoruz haftaya belgelerimizi götürücez daha sonrada lisansımız çıkcak inşallah:DGerçi bu mevsimdede biniliyoda yeterki yağmur vede kar olmasın bide yerler kuru olsun:DDersler konusundada artık gereken önemi veriyorum:in: Gelecekte iyi bir bisikletçi olmayı bende çok istiyorum...:D
Sizin gibi bir PRO ile antrenman yapmak benim için çok iyi olur Kudret abi bide
hazır 15 tatildeyken havanın güzel olduğu birgün haberleşip antrenman yapabiliriz
Bide bidahaki haftaya Onurlarla beraber rumeli fenerine antrenmana gitmeyi planlıyoruz günü hava durumuna göre değişebilir

• Beğen
Tepkiler: Cycleone
@Dogukan Artuç

doğukan dostum proluk benim neyime orta halliyiz....
onuru çok sever sayarım ikili çok iyi bi takım olursunuz...
görüşmek üzre....

@Dogukan Artuç

doğukancım tebrikler. çok doğru bi karar vermişsin. profesyonel anlamda ilk adımı atmışsın. bu spor dali için güzel şeyler ortaya çıkaracağından eminim. Allah yardımcın olsun kardeşim.

:D yok pembe carrarosu olan cebrail di benim ki beyaz pinerello yazın drag olabilir ama :D öylesine alcam

sahilde 13-14 yaşlarında yol bisikletiyle kaza yaptırıp kaçan bi çocuk vardı, bulduğun kişileri bana da söylersen sevinirim :)

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
Geri