Scudo Sports

Kadıköy

iyisin bence.. daha da iyi olacağız.. bu arada 6 dk sonra geldin çokda geç değil yani.. gayet iyi idi herkez o turda..önümüzdeki polonez turuna bakalım artık.. hava rüzgarlı olacak ama olsun yeriz genede o rampaları :) 09 eylül pazar sabah 07.00 üsküdar iskelesinden polenezköye hareket ediyoruz..

Scudo
@douach

Şans işte

bisiklette tek sorun arka arttırıcının telini en son toplamada (bana satacağı zaman ki) biraz kısaltmışlar . dış kablodanda az bir kısaltma olmuş.bu sebepten arka dişlide vites geçişlerinde bir sıkıntı ve ses sorunu oluyor. bisikletciye gidegele sorunu çözdük dış kablo ve tel yenileme yapmam gerekebilir. bu tip ufak tefek arızalar çıkabilir ikinci elde

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@yılgör

Abi 2. el aldınmı fren ve vites tellerini ve kablolarını komple değiştirmek bence sağlıklı olur sonuçta frenlere hayatını emanet ediyosun viteslerde çok önemli hepsi toplamda 50 tlye patlıyo zaten bişey değil

• Beğen
Tepkiler: yılgör
bugünkü 100+ km antremanını doğaçla birlikte her türlü olumsuzluğa rağmen bitirdik..gene de güzel bir tur oldu.. artık haftasonuna kadar toparlanmaya bakacağız.. :)

saol murat abi.. turdan bazı ilginç başlıklar vereyim doğaçı 2 kere arı soktu :D, benimde 75. km den sonra malum problemim gene nüksetti sele üstünde biraz acı çektim.. :)

• Beğen
Tepkiler: horsepower
Evet bende gelebildim sonunda foruma yorulmuşum yeni kalktım=).Çok güzel antrenmandı malum rahatsızlığı yüzünden Barış abi sorun yaşasa da herşey güzeldi tam tamına 90 km oldu benim 24.8 ortalama yapmışım ki fena değil bence.Haftasonuna iyi antrenman oldu gerçekten=)

• Beğen
Barış abi bu arada nooldu bulabildin mi pili asıl aksilikler km saatinin devre dışı kalmasıyla başlamıştı zaten.

• Beğen
@douach

hayır bulamadım.. ama internette satan siteler gördüm.. yarın şansımı yazıcıoğlunda deneyeceğim.. :)

• Beğen
sorma yılgör.. :) ama herşeye rağmen iyi idi.. özellikle ballıca gidişi çok güzeldi..

• Beğen
@yılgör

Sorma abi göze mi geldik bilmiyorum ama bana 2 arı gayet saldırgan geldi yani =) Ballıca adı üzerindeymiş onuda öğrenmiş olduk. Bu arada Barış abinin 100km + lara çıkmasını burdan kutlamak istiyorum.

• Beğen
saolasın doğaç.. inş şu sıkıntıyı atlatırımda rahat ederim..bu pazar polonezden sonra eğer tekrar ederse ordada dinlendircem 1 hafta.. başka çare yok.. :)

• Beğen
bugün km saati için pilleri aldım.. sorun çözüldü.. elim değmişkende bisikletin bakımı yaptım.. arka iç lastiği değiştirdim.. poloneze tam teşkilat hazırlanıyorum.. :)

tamam bahtiyar.. değişiklik şu an için yok.. olursa telden ararım daha kolay olur.. :)

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Geri