Arkadaşlar bu arada Barış Abi bilir işe gidip geldiğimi olay yılbaşında kesinlik kazandı resmi olarak başladım 1 ay önce. Hilti'de(Global bi İnşaat Firması) Bilgi işlem uzmanı ( IT Specalist) olarak çalışıyorum, okulum olmadığı zamanlarda haftaiçi 5 gün, okulum olduğu zamanlarda ise Pazartesi ve Cuma günleri saat sabah 8:00 akşam 5.30 arası, gerçi 5.30 u geçiyor çoğunlukla. İş yeri Ümraniye'de. Nisan'da Batı Ataşehir'e taşınacak. Salı Çarşamba Akşam 4'e kadar , Perşembe'de akşam 6'ya kadar okul var. Ha bir de ehliyete yazıldım bazı haftasonları onun ders-kursları falan olabilir. Programım bu şekilde Barış Abi biraz doluyum eskiye göre ama bisiklete yoktan zaman var ederim hele bir doktora gideyim . Garmin 500'e de gözümü diktim yakın zamanda alabilirim bende, bu km saatiyle anlaşamayacağız anlaşılan
İlhan-Can bugün gelemediniz ama sana detayları veriyorum neleri kaçırdığınızı görün.. Önce Yuşa tepesine çıktık oradan Anadolu Kavağına inip geri çıktık..Oradan Bostancı geri döndük ve Emre yi uğurladık..Sonra Alp le birlikte şu gran fondoyu tamamlayalım dedik ve üstüne Tuzla yapıp, olayı +1000 irtifa 25 ortalama ile 141 km ye bağladık..Felaket bir rüzgar vardı zorlu bir tur oldu..Bir kaç resim çekmeyi ihmal etmedik.. Hırslandırayım sizi
Aradan Gran Fondo 2'yi çıkarttık ama 4 günlük istirahat üzerine bu mesafe ve rüzgar epey hırpalayıcı oldu. AspirinC ile yatıp kalkıyorum Yarın kısmet olursa pedallarız.