Scudo Sports

Kadıköy

@mehmetsunu

2 sene önce 100 kilo ve 20 senelik sigara tiryakisi idim..Evim 3. katta, inan eve çıkarken her katta dinleniyordum..Baktım bu işin sonu hiç iyi bitmeyecek..Sigarayı bırakıp bisiklete başladım..Çok çalıştımdiyebilirim,sonucunda hayatım ve vücudum çok değişti..Tabi zamanla ve azimle oldu..

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Scudo
Baris abiyi focusuyla da yakalaymiyodum, specializedli halini yakalamaya calismiyorum bile zaten :D

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Barış Güney

Her zaman söylerim bisiklet hayat kurtarır diye.

• Beğen
@Serkan Mıstınoğlu

Alemsin Serkan vallahi.. :)

Yarın sabah VeloSlow etkinliğimiz var..Sabah 08:30 da Baltalimanından hareketle Rumeli Fenerine gidilecek..Anadolu yakasından gelmek isteyen varsa bize katılabilir,sabah 07:00 vapuru ile Karaköye geçeceğiz..Yetişemeyenler 07:15 Beşiktaş vapurunuda kullanabilir.. :)

• Beğen
Tepkiler: Ertuğrul Mengi
@Can Teker

Düşünmüyor değilim..:rolleyes:

Valla tur şahaneydi, ne zamandır belgrad ormanına da rumeli fenerine de gitmek istiyordum. Hem bu rotaları yapmış, hem gran fondo'yu tamamlamış oldum. Hepsinden öte bir dolu yeni insanla tanışıp beraber pedallama şansım oldu. Hepinize teşekkürler.

Alp bugün harikaydın..Çok büyük ilerleme kaydettin kısa zamanda..Tebrikler :in:

• Beğen
Tepkiler: Alp Gürevin
Selam arkadaşlar, bu hafta sonu yağışlı olmazsa Göçbeyli tarafına katılmak isterim.

• Beğen
@Bahadır Gürel

Selam Bahadır abi,

Epeydir beraber pedallayamadık çok güzel olur..Gerçi haftasonu hava durumu pek iyi değil,hava uygun olmazsa önümüzdeki haftaya bakarız.. :)

Yağmurlu günler başlamadan önce Alp ile (120 km-27 ortalama-900 irtifa) güzel bir tur yaptık..Bir kaç resim çektik alta ekliyorum..
Haftasonu yatacağız gibi görünüyor,bu akşamı iyi değerlendirin.. :)

(link)

(link)

(link)

(link)

Harika bir tur oldu, hava daha uygun olamazdı :) Yağışlar öncesi finalimizi yaptık, haftaya belki 1 belki 2 gün sürme şansımız olabilir.

• Beğen
Herkese selamlar :) Bende bugün bisikletin bakımını yaptıktan sonra akşam caddebostanda hem kendimi deneme amaçlı hem de hevesimi almak adına 30-40km sürdüm. Turun sonlarına doğru dizimdeki ağrının hâla geçmediğini anladım. Herhangi bir sıkıntı yaratmadı ama uzun turlarda yaratacağının sinyalini verdi :D Haftaiçi tekrar doktora gideceğim gelişmeleri buradan yazarım...

• Beğen
@Ozan Güner

Selam Ozan, Umarım kısa sürede atlatırsın,özledik seni :) gelişmeleri bekliyoruz
Bende bugün Emre ve Alp ile birlikte gezinti modunda 65 km 600 irtifalı kısa bir tur yaptım..Hafta sonuna kadar dinleneceğim vucudu dinlendiremedim bir türlü.. :)

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
@Barış Güney
Ayağınıza sağlık abi, sana bişey olmaz 7 günün 7 side binersin sorun yok :D Ama dinlen tabi hakkın.
Dizimde inşallah kalıcı birşey yoktur çünkü acayip aşka gelmiş durumdayım :D Sorun düzeldikten sonra bendeki azime çok şaşıracaksın Barış Abi :)

• Beğen
Geri