Scudo Sports

Kadıköy

Scudo
@ilhan hoşboy

İyi akşamlar..İlhan gündüz pedalladım, bisiklete bakım yaptım kenara koydum benden pas :).. Ama 20:00 da dalyandan hareket eden birileri vardı sanırım,bi bak istersen..Hava iyi olursa haftasonu görüşürüz inşallah..

• Beğen
Tepkiler: ilhan hoşboy
Evet accuya göre c.tesi hava yağmurlu ve soğuk,pazar ise güneşli ve soğuk gözüküyor..Pazar pedallanabilir..Ama en güzeli fırsat buldukça pedallamak o yüzden durma çık.. :)

İlhan bisikletin yeni, motivasyonun yerinde, bence de kimseyi bekleme çık! Benim şanssızlığım var bugünlerde; Cumartesi sabah arka aktarıcıyı kadro kulakçığı tarafından kırdım. Dragos tarafında giderken yolda birden zincir attı, peşinden de arka aktarıcı kırılıp janta girdi. Kaza yaşamadan atlattım, o sırada hızım düşüktü. Akşam başka bir kulakçık takıldı ama şimdi vites geçişlerinde sorunlar var rublede. Bugünlerde yeni bir arka aktarıcı alacağım. Bu nedenle gönül rahatlığıyla binemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Bahadır Gürel

Bahadır abi son zamanlarda terslikler yapıştı sana bırakmıyor.. Bisiklet sorunsuz hale geldiğinde okuyup üflemek lazım :)..Geçmiş olsun abi..

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
Bahadır abi geçmiş olsun tekrardan. Bu havalarda bisiklete binmek zor. Fırsatları değerlendirmek lazım. Yoksa evde trainera ne kadar alıştım desem de sıkıcı. Bir kere bisikletin felsefesine aykırı :S

@ilhan hoşboy

Sağol İlhan, bugün 105 arka aktarıcı taktırdım. Ultegra yok, bulamadık! Artık bu kış böyle idare edeceğim. Yarın sabah yağmur yağmazsa 8 buçukta Bostancı'dayım gel sende katıl. Formulaya doğru çıkarız.

@Barış Güney

Abi kusura bakma bu aralar abimle sık gidiyorum işe bazen unutuyorum burayı. Siparişi bugün verdim bekliyorum gelmesini. Bakalım ne zaman gelicek hayırlısı :)

@Ozan Güner
Ozan kışlık tedariğe devam mı?
@Bahadır Gürel
Bahadır abi bakalım hava şartları sabah nasıl olacak. Gelsem de molasız sabiha dan dönmek daha mantıklı gibi.

• Beğen
@ilhan hoşboy

Yok İlhan Abi, merlin de indirime girmiş bir km saati vardı sağolsun Barış Abi bilgilendirdi, bende benim km saatini satıp onun siparişini verdim bekliyorum şimdi :) Kışlıkta almam lazım gerçi ayakkabı kılıfı ve rüzgar kesen bir yelek şart. Onlarda zamanla inşallah :)

@Bahadır Gürel Bahadır Abi geçmiş olsun, senin bisiklete nazar mı değdi noldu abi ya , bir jant değişti bir aktarıcı... Hazır herkes değiştirmişken sende mi değiştirsen napsan :)

• Beğen
@Barış Güney,

bugun 4 de çıktım hava açıktı yağmur yoktu ama buz gibiydi sahilden caddebostan bostancı dan ileri gidemedim rüzgar soğuk havayla birleşince hiç hız yapılmıyor 1 2 bisikletli gördüm kar maskesi vs tam ekipman ile yinede yavaş gidiyorlardı

• Beğen
@Ozan Güner
Tamam km saatini hatırladım. Ben de düşündüm ama şu an için bütçe yaratamıyorum maalesef.

@İsa İhsan Akdoğan

Sağlam giyinmek gerekiyor ve özellikle iyi havaları kaçırmamak lazım.. :)

• Beğen
@ilhan hoşboy

Bende pindim İlhan :).. Şimdi geldim eve..Giderken rüzgarı arkada görünce dayanamadım 40 civarı ortalama ile kaynarcayı aldım..Dönüşte ise laylaylom yaptım hehe..

başıbüyük den bostancıya inerken, rüzgar önden çok fazla geldi, rampa aşağı indik süratli, yavaşlamak zorunda kaldım, kar maskeside almamışım, yüzüm dondu bereyi taktım, kaskı çıkarıp mecbur kar maskesi gibi oldu üstünede rüzgarlık giydim altta rüzgar geçirmeyen ceket onun altında 1 uzun kollu içlik 2 de kısa kollu vardı hiç üşümedim ama hava soğuk sayılırdı rüzgar olduğundan kuvvetli... toplam 45 km oldu eve gidiş dönüş iyi oldu :)

• Beğen
@İsa İhsan Akdoğan

Bu soğukta gayet yeterli bir mesafe.. Haftayı güzel kapamışsın :)

@alper Ku

Rüzgar çok soğuk ve etkiliydi bugün..

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç
sahilden bostancı-kadıköy-bostancı yaptım. giderken aşırı rüzgar çok yordu. dönüşte rahat rahat gelirim diyordum ama hain rüzgar hafifledi :agla:. ama çok güzeldi 4 civarı.

• Beğen
Geri