Scudo Sports

Kadıköy

@Ozan Güner

Ozan gayet güzel antrenman olmuş..Dünkü koşudan sonra sol ayak bileğimde ağrı oluştu,bugün dinlendirdim ayağı ama hala ağrıyor..Umarım pazara düzelir yoksa bu ayakla o rampalar çıkılmaz.. :(

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
Scudo
bugun bende kadıköy fenerbahçe kadıköy kaynarca kadıköy bostancı kadıköy yaptım :D 90 km oldu haftasonu 110 km denicem

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
pazar sabahı yola çıkıyorum kadıköy-darıca (kısa mola ile geri dönüş) saat 11 gibi kadıköye geri dönerim 12 gibi de şileye gidiyorum... hava güzel değerlendirmek lazım kış geliyor...

Bağdat caddesi başlangıç, kadıköy, fenerbahçe ardından sahilden pendik, tuzla ve darıca. Dönüşte pendik feribot iskelesinde kısa mola ve dönüş aynı yollardan toplam 100 km.

http://r1311.hizliresim.com/1h/b/udbht.jpg

Günaydın Barış Abi, uyandım ben yarım saate hazır olup çıkıcam 6 da , kadiköy'de görüşürüz.

• Beğen
Arkadaşlar selam,

Hafta sonu Yalova-Çanakkale turuna katıldım. Cumartesi sabah 8'de Yalova'dan start aldık. Hiç durmaksızın 110 km yolculuk yaptıktan sonra Karacabey civarında yemek molası verdik. Ardından 70 km daha giderek Bandırma'ya vardık ve gece orada konakladık. Toplamda 180 km yapmış olduk. ((link)).

İlginç bir not: Bursa'da bize bisikletli polisler bir süre eşlik etti.

İkinci gün sabah 8'de Bandırma'dan yola çıktık. Oteli Çanakkale yoluna bağlayan sokak %9 eğime sahipti. Daha ısınamadan ve kahvaltının verdiği rehavetle bu rampayı çıktık ardından da km'lerce %2-3 eğimli bir rampayı çıkınca nefes nefese kaldım. Neyse 100 km kadar gittikten sonra bir rampa başına geldik. Atilla tempoyu arttıracağını, geride kalanların araca alınmasını istemiş. Benle birlite 5 kişi uzun rampada geri kalınca zorla araca geçtim. Sonra iki kişi daha araca geçti. Son 60 km'lik mesafeyi sadece 5 kişi yüksek tempoda bitirdi. Hem sert rüzgarlara karşı hem de rampalarda 30-35 hızla çıktılar.

Benim açımdan işin iyi tarafı halen yorulmamıştım ve önceki İzmir turuna kıyasla ağrısız sızısız bir tur tamamladım. Ayrıca rampalarda tempomu biraz daha yükselttiğimi fark ettim. Kayıtlara sonra bakacağım. ((link))

Tur boyunca takım aracının yanısıra polis arabaları eşlik etti, ayrıca bir de ambülans geldi peşimizden. Turun kazasız, sorunsuz tamamlanması işin en büyük başarısı.

Fotoları ve videoları sonra ekleyeceğim.

@Bahadır Gürel

Bahadır abi tebrik ederim seni..Ameliyattan beri kendini epey geliştirdin.. Atillanın klasik yüksek tempo olayına rağmen belliki güzel bir tur olmuş..Özellikle bisikletli polislerin eşlik etmesi ilginçmiş.. :) Kazasız belasız geldin hoşgeldin.. Benimde bisikletimde problem var bu sıralar onunla uğraşıyorum..Çarşamba günün halledeceğim sanırım olayı..En kısa zamanda görüşelim.. ;)

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
İlk gün fotoları fazla olduğu için buraya face linki koyacağım: (link)

Polislerin fotoları:

https://www.bisikletforum.com/attachment.php?attachmentid=3333&d=1384188498

https://www.bisikletforum.com/attachment.php?attachmentid=3334&d=1384188498

Bu arkadaşların kıyafetleri bisikletle performans için hiç uygun değil. Zaten bisikletler CityBike türünden. Ayrıca dikkatimi çeken şey yüksek kadansla düşük viteste gidiyor olmaları. Hızları düşük ama çok çabalıyorlar. Haliyle de bir süre sonra yoruldular. Silahları öyle ağırlık yapıyor ki belinden aşağı sarkmaya başlamış, düşecek gibi duruyordu.

haftasonu çok kısa mola ile 100 km yaptıktan sonra üstüne 2 saat halı saha maçı yapmayacaktım... 2 gündür zor yürüyorum...

geçmiş olsun..

Ozan bugün çapraz rüzgara rağmen solo tempolu sürüş yapayım dedim..Çok yorucuydu ama değdi, rüzgara rağmen güzel tempo oldu..Detaylar altta

(link)

Çok güzel çıkmış ortalama abi tebrikler :) Abi benim bu hafta sınavlar yoğun, o yüzden bişey yapabilir miyim bilmiyorum... Perşembe günü birşeyler yapabilirim belki akşam saati hava güzel olursa 13-14-16-19-20 sınav tarihlerim

• Beğen
@Ozan Güner

Cumadan daha hava soğumaya başlıyor..Giyimine dikkat et sınav haftası hastalanma :)

Akşam Veloslow'a katılabilirim; aslında dün Yılmaz'la Kaynarca grubuna katılacaktım ama boğazımda beklemediğim bir yanma başladı (klasik gribal durumlar) riske atmamak için gruba katılmadım. Ama bugün daha iyiyim, akşam 8'de Veloslow'a gidebilirim.

• Beğen
Akşam bir sahile ineyim dedim rüzgar bir yandan, yağmur bir yandan, yavaş yavaş kullanmak da sarmadı. Baktım benden başka bisiklet kullanan da yok (bir kaç kişi koşuyor o kadar) geri döndüm.

Az evvel çiseliyordu..Ben adımımı atmam dışarı :D

Ben trainerımı kullanamadığımdan bugün epey ucuza satışa koydum :D

Arkadaşlar yapmayın böyle..
gördüğüm kadarı ile güzel hava binicileri değilsiniz, daha hava 10-15 derece ve hafif yağmur var iken tırsmayın..:)

Geri