Scudo Sports

Kadıköy

Evet haftayı VeloSlow ile kapattım.. 80 km lik karaköy-göktürk-belgrad-karaköy turunu yaptık..

Scudo
@Ertuğrul Mengi

Gelseydin keşke sayı bugün azdı,gayet keyifliydi..

Çok teşekkür ederim.. Daha foruma alışamadım bağlanmayı unutmuşum :9 Bir foto çektim bugün paylaşıyım. nasıl paylaşıyorum ?
kron xc 500 aldım ben anlamam anlayan arkadaşım sağolsun :)
Kask alınacak
Stop far alıyorum bu hafta
Eldiveni kuzenim hediye edecek :)
Termal içlik ve tayt var ama daha lazım
Mont yok
İşte şimdilik öyle :)
Adı da ne olsun düşünüyorum :)

Hizliresim.com a girip fotoğrafı yükle diyoruz seçtiktn sonra. Resim upload olduktan sonra resimin üstünde 3 tane link çıkıcak ortadaki [url diye başlıyanı kpyalayıp konuya yapıştırabilirsin.

@Viki Yohay

valla açıkçası minibüs yoluna yapılan yeni kaldırımlardan sürüyorum tabi yavaşça ,halkı rahatsız etmeden,istanbul dışı paso sürat yapıyorum şile taraflarında ,şehir içi no -sürat,evet minibüs yolundaki kaldırımları kullanarak ki en emniyetli yol budur son derece düzgündür, malum kaldırıma araç çıkmasın diye koca taş koydular iyide yaptılar ,evet minübüslerden zati süremiyordum ,ama sahile inmek için kaldırımları kullanarak tüccarbaşından bostancıya kadar gidiyorum bostancıdan sahile ulaşmak çok kolay ,bostancı tren istasyonun oradan direk sahile ,orada zati bisiklet yolu var bostancıdan tuzlaya kadar ve kadıköy ters istikametine doğru fenerbahçeye kadar bisiklet yolu var.çıkışıda bostancıdan minibüs yoluna yapmak garantili çok iyi oldu kaldırımlar,
orada bazen görüyorum bisiklete binenleri açıkça oraya bisiklet yolları yapılır ise çok şık olur

Arkadaşlar kurban bayramınızı kutlarım, ancak bugün yine talihsiz kaza oldu.

Sabah Bostancıda ekiple buluşacaktım. 10-15 km tek sürüp ısınmaya çalıştım. Sonra buluşma yerine gelince baktım ki kimse yok. Aradım, yarım saat önce yola çıkmışlar ben saat değişikliğini görmemişim. Neyse Kaynarca yapıp dönerim diye yola çıktım. Maltepede bir bisikletli beni geçti, selamlaştık; baktım temposu bana uyuyor Pendike kadar uzaktan takip ettim. Sonra yanına gidip birlikte sürelim dedim böylece Tuzla yaparız diye düşündüm. Adı Yalçın Girgin. Lisanslı triatlet olduğunu söyledi. Tuzlaya kadar sohbet ederek gittik. Dönüşte tempoyu arttırdık. Neyse Bostancıya gelince ben ayrıldım. Stravadan takipleşiriz dedik. Ancak sonradan öğrendim ki ayrıldıktan 2-3 dk. sonra Bağdat caddesinde kaza yapmış, düşüp kolunu kırmış. Çok üzüldüm. En çok da telefonumu vermediğime pişman oldum, hemen beni arar zor durumunda elimden geleni yapardım. Durumu sonradan Stravadan öğrenebildim. İki haftada iki kaza oldu ikisi de ciddi yaralanmalı. Yola çıkarken kaza olasılığını hiç düşünmüyorum ama yaşayınca kafamdan da çıkmıyor. Yalçın Maltepeden Bostancıya doğru tempo arttırdı, 40'la gitmeye başladık. Sanıyorum benden sonra da tempoyu yüksek tuttu, Antalyada yarı maraton koşuya hazırlandığını söylemişti.

Yalçınla bende geçen pazar pedalladım,çok üzüldüm..Çok güçlü bir yapısı var umarım kısa sürede toparlar kendini.. :(

Ben daha yol bisikletine geçemedim, yakın zamanda almayı düşünüyorum ama yolda tempolu giden varsa eşlik ederim(100km ortalama 25km hızla tamamlayabiliyorum). Yardırmadan gidenler olursa atalar kadar uzağınızdayım.

Yalçını bende tanıyorum, dün yazdığı msj erken görseydim beraber yola çıkacaktık.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Çetin Güzel

Benim antrenmanlarım öğle saatlerinde tempolu şekilde oluyor ama uygun zamanın olursa recovery sürüşlerimde beraber pedallayabiliriz..Veloslowa katılıyorsan detayları turda konuşuruz..Bu arada umarım yol bisikletine yakın zamanda kavuşursun.. :)

@Barış Güney

Ben ya öğlen çıkıyorum ya da akşam. Veloslow'a katılıyorum mtb'le katılan 2 kişi oluyor beyaz renkli olan carrarolu benim:)

• Beğen
Gençler sizden ses soluk çıkmıyor paslanacaksınız.. :) Bu güzel günü boş geçmedim 100 km lik güzel bir tur yaptım..

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
Barış tebrikler, hastalığı atlatıp üstüne tek başına 100 km sürmen çok iyi. Bende de bu sıralar motivasyon eksikliği var ama yine de çıkıp düzenli sürmeye çalışıyorum. 9-10 kasım'da yalova-çanakkale şehitlikleri turu var. gidiş 355 km, şehitlik turu 50 km olacak. Hafta içi ya çıkıp sürmem lazım ya da koşmam lazım ama nasıl olacak şimdi buna bakıyorum.

• Beğen
@Bahadır Gürel

Saol Bahadır abi..Bu arada güzel tura çıkıyorsun..Sana tavsiyem kesinlikle tempolu solo bisiklet sürüşleri ve arada bir Başıbüyükde rampa çalışmaları..Çalışmalardan önce sağlam ısınma ve soğuma yaparsan problemde yaşamazsın.. :) Turdan önce denk geliriz ama gene de şimdiden kazasız güzel bir tur dilerim..

Bugün eski pedalşör abimiz Murat Çaglıdil ile pedalladım..Bisiklete geri dönmüş durumda,artık bol bol birlikte çalışacağız..Gelmek isteyen varsa perşembe rampa çalışacağız,c.tesi de f1 pisttindeyiz.. :)

Geri