Pazar günü F1 pisti güzeldi, söz verdikleri gibi her ay açık olursa tam antrenman sahası. Yol kalitesi harika, açık alan olduğundan bazı yerlerde karşı yönden esen rüzgar varken bazı yerlerde de arkadan esiyor. Dört yerde rampa var. Kısa ama zorlayıcı rampalar; 4.5-6.5 eğimli bendeki alet bazı yerlerinde 8-9'u gösterdi. Pitstoptan çıkınca hemen karşınıza en zorlu rampa çıkıyor. Benim de rampalarda klasik nefes nefese kalma sorunum nedeniyle tur ortalamam çok düştü. Bacaklarım bas git diyor ama ağzımla burnum ise havadaki tüm oksijeni emmek için harıl harıl uğraşıyor. Benim turbo oksijen takviyesi takmam lazım
Sabah bizim takım 30 kişilik ekiple o yağmura rağmen Bostancı'dan sürerek geldi; ben cesaret edemedim arabayla gittim. Atilla neden arabayla geldim diye biraz laf etti.
Yağmur ciddi zorluk çıkarıyordu. Piste çıkınca ilk işimin ısınma turu yapmak olması gerekirdi; ama ben hem yağmurun etkisiyle hem de gaza geldiğim için ilk ciddi rampayla birlikte kendimi zorladım, bu iyi olmadı. Sonra tur değerlerime baktım en iyi derecelerim ilk turda olmuş, durum bu kadar kötü yani. Takım uzun bir sürüşten sonra geldiği için haliyle çok rahat sürdüler pistte. Ben piste çıkınca yağmurda iki tur attım, sonra pitstopa geçip biraz kurulanmaya çalıştım sonra tekrar çıkıp iki tur daha attım. Tekrar dinlenmeye geçtiğimde ekip gelmişti. Onlarla bir yarım saat kadar locanın olduğu yerde kurulanmaya çalıştım. Yağmur kesildi güneş açtı. Takımla birlikte piste çıkacaktım ama ben geç kalınca takım pistte sürmeye başlamıştı. Ben hazırlanırken Kudret abiyi gördüm. Birlikte piste çıktık, yağmur da olmayınca fırsat bu deyip pedallara asıldım. İki tur daha yaptım ancak ilkinde Garmin'i açmayı unutuşum kayıtlara geçmedi, rampalardaki en iyi derecelerim uçtu, gerçekten iyi çıkmıştım

(kayıt da olmayınca artık sıkı sallıyor olabilirim

). İkinci turun sonunda elindeki tabela olan görevli bizi zorunlu olarak pitstopa yönlendirdi saate baktım 9:55. Kayıtlara baktım 25 km mesafede 600 metre irtifa yapmışım, aslında daha fazlaydı. Sonra Kudret abiyi de alıp araçla döndüm.
Özetle, yağmursuz havada kesinlikle harika bir yer. Bir de yardımlaşmalı gidebilseydim ne iyi olurdu