Scudo Sports

Kadıköy

@Barış Güney

Abi hava düzgün olur ve bir aksilik olmaz ise geleceğim. Bu aralar abime işlerinde yardım etmeye başladım o yüzden ne zaman boş olacağım belli olmuyor ama bisiklet her zaman aklımda zaman ayıracağım

Scudo
@Barış Güney

Sabah 6 =) wuhuu etkilendim cidden. Bu arada pompa aldım '' topeak joe blow sport 2'' yarın da bir temizliyim bisikleti güzelcene. Pazar a hazır olurum

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@douach

Pazar günü f1 pisti 06-10 arası bisikletlilere açılıyor..Ondan dolayı erkenciyim.. :)

• Beğen
Tepkiler: horsepower
Ozan sende gelmeyi düşünüyorsan buluşma saati 06:20 oldu.. Yağmur yağarsa sabah durumu gözden geçireceğiz..

@Barış Güney
Abi sadece yağmur değil benim için daha kışlıklar gelmediği için 15 derece üstü olması lazım havanın yoksa sıkıntı olur hasta olurum. Bu arada iyi bir haber vereyim akıllı telefona geçiş yaptım artık stravada benimde değerleri görebileceksiniz :)

@Ozan Güner

Havalar erken soğudu biran önce kışlıkları tedarik etmek lazım..Strava olayına da sevindim,hayırlı olsun..:)

@ilhan hoşboy

Sevindim İlhan.. Bu arada bütçe ne kadar?

selam barış,,
valla iyiki gelmedin yağmura yakalandık,
vay anasını neymiş formula ama oranın rajonu tabi 1.18 teker ve yol bisikleti,,
evet bi adet celvero gördüm zamana karşı yakından inceledim iki yaprak ,çok hafif idi ,yalnız formula düz değil rampa var eğim 6 felan ,sabah 06.00 da caddebostandan bi arkadaşı aldım ama pendiğe geldiğimizde yağmuru yedik ve malesef formulaya geldiğimizde yağmur bitmedi tabi..zevklide olmadı sabah 2 tur attım yağmur şiddetini artırınca finalde durdum sonra bahadır dostumu gördüm üşüme başladı hemen bi tur daha attık bahadır dost ile ısındım sonra süre bitti tabi 10.00 da kapadılar fena sayılmaz da orada saatler ters ama yazın olabilir çok erken yola çıkmak lazım ,kışın zor hem soğuk hemde yağmur adamı keser,,bahadır dost ile araç ile döndük ,benim çift çorap ıslanmış idi evet yazlık spd ayakkabı su geçiriyor yağmurda zati bu kış ben pazarları yatarım hafta içi pedallarım artık ..

Sabah Doğaç ile çıktık, Maltepe den sonra yağmur başladı,Kartal da şiddeti artınca geri döndük..Sabah sporu yapmış olduk..

• Beğen
Barış abi bütçe 4-5 civarları. Kafamda 2 bisikleti var ktm strada 4000 ya da vitus vitesse. bunlara alternatif başka bir model kafamda oluşmadı daha.

@ilhan hoşboy

İkisine de bakmıştım..Hangisini alırsan al yakışır,hoşuna gideni al derim..

• Beğen
Merhaba arkadaşlar;

18 yaşındayım, Kadıköy'de oturuyorum. Bu yaz, şu sınav olayını atlatınca, bisikletimle bir Karadeniz turu yapmayı düşünüyorum. Bu sebeple, her türlü rota önerinize ihtiyacım var. Rotanın özellikle köy, kasaba, yeşillik alanlar barındırması tercihimdir. Bisikletimi daha geçenlerde aldım. Eskiden bir Kron'um vardı. Tam olarak detaylarını hatırlayamıyorum. Fakat yeni aldığım bisikletin, özellikle de gerek ülkeler arası olsun, gerek şehirler arası olsun uzun turlar yapmayı planladığımdan iyi bir bisiklet olması gerektiğini düşündüm ve bir TREK FX 7.4 aldım. Bu tur olayları 15 yaşımdan beri kurduğum bir hayalin gerçeğe dönüşmesi olacak. Sanırım ne kadar heyecanlı olduğumu tahmin edebilirsiniz. İnsanın hayalini kurduğu şeylerin yavaş yavaş gerçekleştiğini görmesi gerçekten şaşırtıcı ve çok güzel bir şey. Bu hafta tur için bir de 55 litrelik su geçirmez heybe çanta aldım; bagajı da yabancı bir sitenin tavsiyesi üzerine sipariş vereceğim iki gün içinde. Sizlerin de özellikle alınacak çadır, mat, çamurluk(gerekli midir, gereksiz mi?), rotalar vb. konularda yardımlarınıza çok ihtiyacım var ve yardım ederseniz çok sevinirim.

Herkese tekrar merhaba!!! :alkis:

bende acıbademdeyim bende istanbul-eskişehir istiyorum ama benim bisikletim yol bisikleti tek günlük tur lazım benim içinde önemli konu güncel kalsın :)

Birbirimize yakınız o zaman, ben de merkezde değil; Koşuyolu civarında oturuyorum. Hemen Nautilus'un karşısında. Bir gün olur da, tur için falan arkadaşa ihtiyaç olursa, haberim olsun :)

Hosgeldin Atakan. Ben de Kosuyolu'dayim, Validebag tarafinda. Tek gunluk turlara sicak bakarim. :)

Böyle her gün gittiğiniz, içinde yürüdüğünüz sokaklarda yaşayan insanları internet ortamında tanıyınca bir garip oluyormuş insan. "Aaa, bunlar da yaşıyormuş" gibi bir duygu doğdu şimdi içimde :) Her cumartesi, pazar sabah yedi-sekiz civarı Validebağ'da yürüyüş yaparım; yaklaşık iki yıldır düzenli olarak yapıyorum. Fakat söylemeliyim ki; Validebağ koru olmaktan resmen çıktı, şantiye alanına dönüştü bildiğiniz. Tek günlük bir tur planı olursa haberleşelim :)

Evet, koru maalesef savas alanina dondu. Is makinalarinin sesi de sabah alarmimin yerini aldi son birkac aydir. :)

Tur konusunda bir tecrubem yok. Sadece hafta ici aksam ve haftasonu erken saatlerde (6-7 cikisli) Maltepe'ye gidip geliyorum sahilden. Organize etmek isteyen olursa hayir demem. Bana gunluk rotamda katilmak isteyen de buyursun gelsin. Yagmur camur olmadigi surece yoldayim.

Pazar günü F1 pisti güzeldi, söz verdikleri gibi her ay açık olursa tam antrenman sahası. Yol kalitesi harika, açık alan olduğundan bazı yerlerde karşı yönden esen rüzgar varken bazı yerlerde de arkadan esiyor. Dört yerde rampa var. Kısa ama zorlayıcı rampalar; 4.5-6.5 eğimli bendeki alet bazı yerlerinde 8-9'u gösterdi. Pitstoptan çıkınca hemen karşınıza en zorlu rampa çıkıyor. Benim de rampalarda klasik nefes nefese kalma sorunum nedeniyle tur ortalamam çok düştü. Bacaklarım bas git diyor ama ağzımla burnum ise havadaki tüm oksijeni emmek için harıl harıl uğraşıyor. Benim turbo oksijen takviyesi takmam lazım :)

Sabah bizim takım 30 kişilik ekiple o yağmura rağmen Bostancı'dan sürerek geldi; ben cesaret edemedim arabayla gittim. Atilla neden arabayla geldim diye biraz laf etti.

Yağmur ciddi zorluk çıkarıyordu. Piste çıkınca ilk işimin ısınma turu yapmak olması gerekirdi; ama ben hem yağmurun etkisiyle hem de gaza geldiğim için ilk ciddi rampayla birlikte kendimi zorladım, bu iyi olmadı. Sonra tur değerlerime baktım en iyi derecelerim ilk turda olmuş, durum bu kadar kötü yani. Takım uzun bir sürüşten sonra geldiği için haliyle çok rahat sürdüler pistte. Ben piste çıkınca yağmurda iki tur attım, sonra pitstopa geçip biraz kurulanmaya çalıştım sonra tekrar çıkıp iki tur daha attım. Tekrar dinlenmeye geçtiğimde ekip gelmişti. Onlarla bir yarım saat kadar locanın olduğu yerde kurulanmaya çalıştım. Yağmur kesildi güneş açtı. Takımla birlikte piste çıkacaktım ama ben geç kalınca takım pistte sürmeye başlamıştı. Ben hazırlanırken Kudret abiyi gördüm. Birlikte piste çıktık, yağmur da olmayınca fırsat bu deyip pedallara asıldım. İki tur daha yaptım ancak ilkinde Garmin'i açmayı unutuşum kayıtlara geçmedi, rampalardaki en iyi derecelerim uçtu, gerçekten iyi çıkmıştım :) (kayıt da olmayınca artık sıkı sallıyor olabilirim :)). İkinci turun sonunda elindeki tabela olan görevli bizi zorunlu olarak pitstopa yönlendirdi saate baktım 9:55. Kayıtlara baktım 25 km mesafede 600 metre irtifa yapmışım, aslında daha fazlaydı. Sonra Kudret abiyi de alıp araçla döndüm.

Özetle, yağmursuz havada kesinlikle harika bir yer. Bir de yardımlaşmalı gidebilseydim ne iyi olurdu :)

Geri