Scudo Sports

Kadıköy

@Ozan Güner

Tek başına alınan her km işe yarar Ozan..Ama ara vermemek lazım..

• Beğen
Tepkiler: horsepower
Scudo
Abi normalde bende tek başıma çok sıkılıyorum biliyorsun. Ama baya zorladım kendimi birde fit olmayı koydum aklıma hani bir amaç olunca biraz daha kolaylaştı diyelim. Bugünde çıkacaktım da kıyafetler kirlide olunca çıkamadım, yarın çıkarım büyük ihtimalle

@Ozan Güner

Bugün gene dayanamadım ve çıktım, 75 km yarı recovery yarı gezinti modunda turladım..Bende tatilde aldığım kiloları vermeye çalışıyorum,yarın sabah itibarı ile yemeği azaltıyorum :( :agla:

• Beğen
@Barış Güney

Hadi hayırlısı bakalım. Beni gören herkes zayıfladın diyor ama göbek tamamen yok olana kadar yediklerime dikkat edip sporu arttıracağım bayramda şu kışlık olayınıda hallettiğim zaman hiçbir sorun kalmayacak.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Bugün saat 4 buçuk gibi formula yapmak için evden çıktım. Saat tam 5 te bostancıdan hareket ettim 18 dakika sonra (!) kartal'daydım, sahil yolu 31 dakikada bitti, sonra formüla yoluna doğru devam ettim toplam 1 saat 7 dakikada petrol ofisine vardım.Karanlığa kalır mıyım kalmaz mıyım nerden gideyim diye tereddüte düştüm başıbüyük yolunda ışık olmadığı için. Yetişirim heralde diyip aydos tarafından dönüşü aldım. Yarım saatte aydos dönüşüne geldim hava yavaş yavaş kararmaya başlamıştı Maltepe cezaevine geldiğimde adam akıllı karanlık oldu maltepe cezaevinin ordaki sola dönüşe geldiğimde 1 saat olmuştu.Yolun devamı çok karanlık ve tenha olduğu için orada antrenmanı sonlandırdım amacım başıbüyükten tek parça halinde çıkmaktı :D O büyük yokuşun inişine geldiğimde 1 saat 15 dakika olmuştu. Güzel bi antreman oldu baya zorladım kendimi ve kartala kadar gerçekten çok iyi bastım km sine bakıp ortalamayı çıkartacağım

• Beğen
Tepkiler: ilhan hoşboy
Bostancı-Kartal arası 11,5km imiş ortalama 38.3 e geliyor :eek:ha: Baya iyiymiş rüzgar arkamdan esti heralde

@Ozan Güner

Heralde :islik: :rolleyes:

@ilhan hoşboy

İlhancığım hayırlısı olsun umarım kısa sürede satar ve istediğin yer uçağına kavuşursun.. :)

• Beğen
Tepkiler: ilhan hoşboy
Bugün çıkacaktımda havanın durumu rezalet. Yarın hava iyi olursa çıkmayı düşünüyorum

Arkadaşlar koşacaksanız yer ve zamanı hakkında benim de haberim olsun. Bugün Arkın Şeker de benimle birlikte koşmak istediğini söyledi.

Barış sen yine önden koşup Doğaç'ı çekersin :)

@Bahadır Gürel

Tamam Bahadır abi haber veririm..Havadan dolayı bu sonbahar-kış döneminde bol bol koşacağız gibi görünüyor :).. Doğaç konusunda da kesinlikle haklısın hehhe :D..

• Beğen
Bugün koşma niyetinde olan varsa 12-13 gibi koşacağım duyurulur.. :)

• Beğen
10 km kadar koştum..Pazar günü sabah 6 da bostancı dan F1 e hareket edeceğim..Katılmak isteyenlere duyurulur..

Geri