Scudo Sports

Kadıköy

bahadır dost çizgiyi devam ettirir topik devam eder kadıköy pedal durmaz barış iyi tatiller 15 eylülde kurtdoğmuş offroada gireceğiz evet bizim için asla durma söz konusu değil bu arada ertuğrul dostumuz mahmudiyeden 75 km hızla indi stabilize yoldan tam 10 km ama onun kurtdoğmuş toprak yola gelip gelmeyeceğini bilmiyorum o teker ile 23 hacim ile kum yolda işi zor ama benim güzergahlarım böyle yapılacak bi şey yok evet bu forumda açıkça cyclo cross tarzda adam yok ne yapalım barış başa gelen çekilir iki adam allahtan var, onlarda olmasa kurtdoğmuş yalan olurdu bu arada bizim korsan hasan geçen sefer döküldü ki 300 km yi 10 saatte almış idi yolla,
ama offroadda geride kaldı ,evet bisiklet sporu nankördür ...bırakırsan o da sana küser evet herkes benim gibi olamaz tabi,benim eşim bisiklet olduğu için ,belkide ben şanslıyım kimbilir ,belkide şanssızım bunu hiç düşünmedim..

Scudo
Tatilde de formda kalmak için sabah koşuları yapacağım artık..Geri döndüğümde dostlarımla çalışmaya seri şekilde devam edeceğiz.. :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
@Barış Güney

koşu doğru olur, evet, sabah erken koşu 20 gün sonra gene formda olunur kesin doğru hareket,,

Bu iş nankör gerçekten, bir ay ara verdim resmen dağıldım. Toparlanmak için uğraşıyorum. Bundan sonra kaza bela olmazsa her ay ciddi rotalarım olacak. Artı takımla her hafta rutin sürüşlere devam. Stabilize yollar bana göre değil, yani uygun bisikletim olsa da tercih etmem sanırım. Pazar günü 50 km hızla bir çukurdan geçtim jantın akortu bozuldu jant çemberinde çok küçük eğilme de var. Benim bisiklet anlayışım yüksek hızlara çıkmak, bozuk yolla uğraşmak değil.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Bahadır Gürel

bahadır dostum ,
daha öncede söyledim kişilerin zevklerine saygılıyız ,,,ama bu pazar yol bisikleti ile 23 hacim ile devirdi ertuğrul yolu şikayet etmedi yoldan demekki olayı sevdi demekki yol bisikletli kullananlar ikiye ayrılıyor kimileri seviyor stabilizeye dalmayı kimileri sevmiyor aytekin erzanda daldı oraya yolla o da şikayet etmedi ama bu pazar yoktu sürekli oralara yolla dalmak bence kişiye sonunda sıkıntı verebilirmi diye düşünüyorum ,evet oranın rajonu 28 jant cyclo cross bike dır 700 x 32 tekerdir bunu kişi sever ya da sevmez ve hatta kayseriden mehmet kardeşimiz yol kullanıyor o da sevmiyor stabilize yolları ve sert düz toprak yolları
....bazıları sessiz mekanlarda sürmeyi sever o benim işte ,gürültüden kaçmak zati şehirde gürültüde yaşıyoruz, sabah akşam, e bari sele üstünde sakin yerlere gidip oralarda sürat yapalımda ,kafayı dinleyelim meselesi ,tavşanlı- boyalıca bu bakımdan iyi ,yolun sadece 30 km sinde kafa dinliyorsun, tavşanlı yolunda ne hikmet ise tek araç yoktu gene. niye orada benzin yakar araç paso dik rampa bozuk yol ben razıyım o yola yeterki şü 4 teker gürültüsü olmasın bu bakımdan kurtdoğmuşu seviyorum ve o bıçkıdere taraflarını adam gibi sessizlik var sessizliği sevme olayı .karbonmonoksitten kaçmak, benim düşüncem bunlar tabi herkes böyle düşünecek diye bi durum asla söz konusu değil..

Açıkçası bu yazın başında yol bisikletimi alana kadar dağ, tepe, orman, patikalar gezerdim, en sevdiğim şey toprakta bisiklet sürerken çıkan sesti, ama benim asıl zevkimin yol bisikleti olduğunu anladım, Kartepe zirvesine çıkarkenki stabilize ve dün Boyalicadaki hafif, yer yer ağır stabilize, yol bisikleti ile yapılmayacak şey değil ama bisiklete yazık.. 78km gördüğüm yer iznik gölüne inişdi, asfaltdı ama sert virajlar vardı. Bundan sonraki etaba gelecek olursam dağ bisikletim ile geleceğim temponuza onunlada rahat uyarım. Geçen yaz Ömerli, kömürlük, kervansaray, bıçkıdere, ballıca, kurtdoğmuş, göçbeyli yollarından sürdüm ağır stabilize yerlerdi, güzeldi ama ben asfaltta hız yapmaktan daha çok zevk aldım :)
Kadiköy pedal'a uzak kalsamda onlarlada tanışıp sürmeyi istiyorum..
2 ayrı grup var, nabza göre şerbet... Hız ve temiz yol lazım gelince Kadiköy Pedal, Stabilize ve ağır şarlar olunca Anadolu Performans.

@Ertuğrul Mengi

bisiklete yazık tabi orada haklısın, ertuğrul tavşanlı yolu kesin mtb ve cyclo cros bike ,,bundan sonra etap kurtdoğmuş oraya 28 ile gireceğim herkesde 26 olacak ,,,,,,gelirsen 26 yı alırsın sessiz mekanlar...evet tercih güzel yol olunca kadıköy pedal ama ağır şartlarda bizlen olursan seviniriz...

Akşam kaynarca turuna katılan varmı? Haftasonundan kalma biraz yorgunluk var ama ben katılmayı düşünüyorum..

@ilhan hoşboy

Kalabalık ve güzel bir tur oldu..Çok zorlamadım kendimi..Cuma gününe kadar dinlendireceğim vücudu..Cuma günü Veloslow Rumeli turu var, dinç olmak lazım.. :)

Bugün Ozan la birlikte veloslow turundaydık..Rumeli fenerine gittik..Keyifli bir tur oldu..

• Beğen
Tepkiler: horsepower
Barış Abi Kaç km ye geldi sana ? Beşiktaş-karaköy arasını çıkıp 24 ekleyince bana da o kadar yazmış oluyor benim km saati arızalandı biliyorsun...

• Beğen
Selam arkadaşlar, 30 Ağustos turu kazasız belasız bitti. Tur Yalova'dan başladı, Manisa Sabuncubeli yokuşunun tepesinde tamamlandı.

Takımın ne yaptığını değil de benim yaşadıklarımı anlatayım çünkü takımdakiler çok tecrübeliler, ben çok farklı durumdayım.

Bu turda günde sadece bir kez mola verildi, mola dışında bir saniye bile durulmadı, su ve yiyecek arabadan takviye yapıldı. Tabii bu da benim alışık olmadığım bir durum. Yalova'dan Başköy'e kadar takımla aynı tempoda gittim. Başköy civarında Atilla bize dedi ki 40 dk. sonra mola var bu nedenle tempo arttıracağız, geri kalan olursa arabaya geçsin. Tam da demeye kalmadan ilk virajdan aşağı inişte bir kaç kişi olarak biz gruptan kopunca arabaya geçtik (90 km mesafe-900 m irtifa-28 km/s ortalama hız). Karacabey molası bitince Babaköy'e kadar durmaksızın sürdüm. Sıcaklık felaketti, Garmin ortalama sıcaklığı 40 derece gösterdi hissedilen daha fazlaydı. Karşılaştırmak için Pazar Şile-Teke turundan daha fazla bunaltıcıydı. Rampalarda asfalt adeta yüzümü yakıyordu. Babaköy'e gelene kadar zaten sürekli rampa çıkışı yapıyorduk ama eğim daha da artınca ben sıcaktan pes edip arabaya geçtim (78 km mesafe-290 m irtifa-33 km/s ortalama hız). Balıkesir'de bir gece kaldık.

Balıkesir-Akhisar arası molaya kadar takımla gittim; ilk karşılaştığım rampayı büyük aynakolla çıktım, baktım herkes küçükle çıkmış. Tabii bu da sağ bacağımda sonradan kasılma yaptı, bu halen devam ediyor (100 km mesafe-770 m irtifa-32 km/s ortalama hız). Neden büyük aynayla çıktığımı yazayım: bu şekilde çıkarken nabzım çok yukarı fırlamıyor ve nefes nefese kalmıyorum, küçük aynada çıksam nabız 180'i bulurdu. Mola sonrası Manisa'ya kadar takımla gittim, ancak Atilla dedi ki Sabuncubeli yokuşunda arkada kalan arabaya. Sabuncubeli gerçekten de 18-20 km süren bir rampa ortalama eğim 7 bazen 10'u geçiyor. Ben psikolojik olarak erken bıraktım belki devam edebilirdim ancak sağ bacaktaki kasılma nedeniyle çok zorlamak istemedim, sonuçta madalya vermeyecekler (40 km mesafe-37 m irtifa-35 km/s ortalama hız).

Tur boyunca 310 km yol gidebildim. Turun toplam mesafesi 380 km'ydi.

Bu turda sıkıntılarım olmadı mı? Benim sol spd ayakkabının kal'i kırılmış (yeni değil, farkında değildim) bu nedenle sol ayağım 3-4 kez pedaldan çıktı. Bu sorun nedeniyle farkında olmadan sağ bacağıma yükleniyordum. Ayrıca sele de biraz gerideymiş, ilk gün kaba ette sorun yaptı biraz öne alınca rahatladım. Sağ diz altı arka kaslarımda laktik asit birikimiyle kasılma oldu halen devam ediyor. Sağ ayağımın sağ kısmı, ayakkabıdan sanırım, üzerine basarken sorun yapıyor. Galiba yeni kal'in yanısıra ayakkabı da bakmam gerekecek. Bisikletin ön ve arka jantlarında çok az akort sorunu var, lastiklerin kesikli döndüğünü yol boyunca hissettim (sanki lastiğe bir sakız yapışmış gibi). Bunlar dışında hiç bir sorun yaşamadım.

Pazar sabahı klasik F1 antrenmanı yapacağım.

@Bahadır Gürel

Bahadır abi limitlerini epey zorlamışsın,bravo vallahi :alkis:..Turun sorunsuz geçmesine çok sevindim..Dizini dinlendir abi bir süre,hafif sürüşler yap düzelir.. :in:

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
Bugün ilginç bir bisiklet videosuna denk geldim.. Sürüşü çok eğlenceli olsa gerek,denemek isterdim.. :)

@Bahadır Gürel

bahadır tebrikler
evet geçen pazar tavşanlı muhabbetinde aynı durum oldu ve anladımki sıcak bana yaramıyor ve asla zorlamadım mahmudiyede dinlenmeye çekildim ,iyikide öyle yaptım dönüşte bastım kazasız belasız geldim saat 19.30 da yalovaya geldim ama deniz otobüsü yoktu, 21.15 pendik feribotuna kalınca canım sıkıldı tabi valla dönüş kötü yalovadan ...bu arada ertuğrul dostum 50 diş farkını gösterdi tabi ayrıca daha tavşanlı rampasında anladım durumu yuttu bi anda rampaları tabi ayna kol iki yaprak iş daha zor olmakta rampada ,,,17.15 de yalovada oldu ertuğrul, ben 19.15 de ama hepimizi vuran deniz otobüsü oldu ,,bu arada pazar günü attila atay ile muhabbet oldu ,konu dragosta ölen bisikletliden açıldı ben olayı tam öğrendim attila bana dediki bisikletli ortadan gidiyormuş, arkadan sarı minibüs aracı sollayınca önünde bisikletliyi görmüş ve ona çarpınca kaybettik arkadaşı ama yolun ortasından gitmek büyük hata, hemde saat 15.00 de, attila şunu dedi biz takım olarak sağdan ikili gidebiliriz dedi ve aynı formalar dikkat çekiyor ve takım olarak kalabalık gitmek çok mantıklı,,
büyük ayna kol bence sürücü hatası olmuş,,

İşin diğer tarafı da var ama onu burada değil biraraya gelince anlatırım. Bugün gidip Göztepe Kaçkar'dan Giro marka ayakkabı aldım; Look için kal Ortaköy şubesinde vardı, yarını bekleyeceğim.

• Beğen
Geri