@Barış Güney
Bende bugün yaptım ferdi bir çalışma ;
Saat 6.30 da evden çıktım[Fındıklı Mahallesi] senle yaptığımız ilk turun etabını yaptım.( Fındıklı-Uğur Mumcu)
Saat 7.15'te vardım mola yerine ,10 dakika o buluşma yerinde mola verdim.Köpekler yüzünden sakatlık çıkmasın diye oradan hiç durmadan soğanlık istikametine doğru devam edip Kartal sahil yoluna 20 dakikada vardım.
Yine hiç durmadan Kartal'ın göbeğinden bostancıya sahil yolundan 25 dakikada vardım.
Bostancı'da bitirdim turu kaç km oldu bilmiyorum KM saatim arızalı olduğu için ölçemedim.Ama bostancıya kadar sanırım 45-50km olmuştur.Abime uğradıktan sonra'da eve dönüşü yaptım onu da eklersek toplamda 50-55km yazmıştır.Rüzgar bugün accuweather'a göre 20+ imiş sahil tarafında biraz daha fazlaydı çok zorlandım aynı tempoda kalırken,ama kaldım.Birde pazar günü basket oynamıştım caddebostan sahil'de, o günden kalan hamlık ağrıları vardı bacaklarımda, üstelik hava karanlıktı birde temkinli süreyim derken o kayışdağı rampalarında köpekler möpekler derken çok hızlı gidemedim.Ama herşeye rağmen ilk antrenman için çok iyi zamanlama yakaladım. Devamını çarşambadan sonraki ilk güzel havada getireceğim.