Scudo Sports

Kadıköy

Bu hafta sonu uygunluk varsa sabah saatlerinde ben cikmayi planliyorum hava İyİ olacak sanirim cumartesi yada pazar bana uyar cepten ulasabilirsin hangi gun cikarsak diger gun daga gitmeyi planliyorum bilgin ola

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Scudo
cuma akşamı duruma bakarız.. hava yağışsız olursa çıkarız.. bu arada ben yol bisikleti kullanıyorum..

Doğaç ses seda yok gene kayboldun.. :) ben 3 gündür çalışıyorum.. detaylar altta..

salı günü
(link)

DISTANCE
69.28 km
DURATION
2h:37m:45s
AVG. SPEED
26.4 km/h
MAX. SPEED
48.6 km/h

çarşamba günü
(link)

DISTANCE
60.38 km
DURATION
2h:10m:08s
AVG. SPEED
27.8 km/h
MAX. SPEED
39.7 km/h

perşembe (bugün başıbüyük ve aydos rampalarını aldım)
(link)

DISTANCE
75.94 km
DURATION
3h:03m:22s
AVG. SPEED
24.8 km/h
MAX. SPEED
55.5 km/h

• Beğen
Tepkiler: YUSUF.ADALI
tebrikler barış .şimdi pt-çarşamba çalışma yaptım kısa mesafe ayak açısını uyguladım gerçekten durum farklı olmakta ve daha az yorulma mart ayı komple kötü pazarları için ,
gerek 130 luk bıçkıdere gerekse 160 lık şile-ulupelit için ekip lazım tek çekilmez nisana bakacağız mayıs 19 da 11 .sefere kartepeye hazır olmalıyız..

kış verimsiz geçti mealesef..yağmurun olmadığı günlerde de rüzgar canımızı sıktı.. sonuçta öyle veya böyle geçirdik kışı..kartepe yolunda nisan ayına ağırlık verir eksiklerini kapatırsın Kudret abi..

pazar günkü polonez turundan sonra düz yollar iyi geldi.. :)

(link)

DISTANCE
46.54 km
DURATION
1h:27m:55s
AVG. SPEED
31.8 km/h
MAX. SPEED
41.9 km/h
CALORIES
1912 kcal

Selamlar herkese. Birden kayboldum ortalıktan, gerek okulun başlaması olsun gerek yeni bisikleti hâla alamamış ve şevkimin kırılmış olmasından dolayı.Beraber antrenman yapmış olduğumuz arkadaşlardan(Kudret Abi , Barış Abi , Doğaç ve tüm diğer arkadaşlar..)özür diliyorum öncelikle öyle haber vermeden bi anda ayrıldığım için, ne söyleyeceğimi bilemedim doğrusu.Banada öyle söz verildiği için kasım'ın şu tarihinde alacağım diye konuşuyordum ama olmadı malesef. Bende o zamandan beri binmiyordum bisiklete küsmüş gibi :) Havalar düzelince daha fazla dayanamadım atladım benim külüstüre çıktım 1-2 kere. Bari yenisini alana kadar doğru düzgün forma gireyim dedim. Ama bi kaç sıkıntısı vardı bisikletin onlarla ilgileniyorum şimdi ön tekerin rötoru yamulmuş, pedallar bakımı yapılmadığı için pas tutmuş, orta göbekten hâla o ses geliyor. Orta göbek-rötor-pedal siparişi verdim,yarın gelir bisiklete taktıktan sonra da antrenmana hazır hâle gelirim.Eğer aranıza tekrar kabul ederseniz antrenmanlara katılabilirim. Önce ferdi çalışmak istiyorum antrenman disiplinine alışana kadar geçen senenin ilk turu gibi eziyet çektirmeyeyim insanlara, haftasonları önce kayışdağı rampalarında , daha sonra kayışdağı üzerinden ballıca yaparak alıştırırım kendimi, sonuçlarıda buraya yazarım

• Beğen
selam Ozan, hoşgeldin tekrardan.sen çalışmalarına başla kondüsyonunu arttır,müsait oldukça pedallanır..

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
@Ozan Güner
ozan bu topik bence önemli çünki barış burada ve çalışmalara her zaman hazır tek başına epey turladı.bence mevcut bisikleti restore etmelisin zamanla bir adet ya yol ya da cyclo cross alırsın yol aldığın vakit biliyorsun stabilizede zorlanırsın her yola girmek istiyorsan cyclo-cross a yönelirsin göztepede focus bayi var sayko mevcut

@Kudret KurtcebeEvet barış abinin profiline baktım endo'dan, bayağı ilerletmiş maşallah'ı var.Aslında yol bisikleti almak istesem bu zamana kadar çoktan alabilirdim zira 700 euro ya bile çok güzel yol bisikletleri var fakat cyclo-cross almak istiyorum beklediğime değeceğini düşünüyorum kararlaştırdığımız bisiklet te 2011 cx comp scott erdoganlar bisiklette resmi falan var 1231 euro olan model.Kışın ankara'ya gittiğimde erdoğanlar bisiklete uğrayıp bisikleti gözümle görmüştüm gayet güzel bir bisiklet.Ne zaman olacağı konusunda benim elimde olmadığı için bişey diyemiyorum ama inşallah yakın zamanda değiştiricem, değişene kadar da eski bisikletle devam.

Arkadaşlar merhaba. İstanbul'a henüz bu sene geldim. Yurtta kaldığım için bisiklet almak istemiyorum ancak kiralama yoluna gidebilirim ve arkadaslarla bu turlara katılmayı çok istiyoruz. Kadıköy'de bisiklet kiralayabileceğimiz yerler var mıdır?

Göztepe'de Yeşil Bisikletten, Kızıltoprak Fenerbahçe Stadı'nın yanındaki motorcuların orada ki Delta Bisiklet'ten bisiklet kiralayabilirsiniz.

Dün kariyer.net üzerinden iş başvurusu yapmıştım, bugün arayıp cuma günü için mülakata çağırdılar, eğer işe alınırsam yeni bisikletime çok yakın zamanda kavuşabileceğim.

hadi hayırlısı Ozan.. umarım istediğin gibi sonuçlanır..

• Beğen
hava muazzamdı.. tabikide kaçırmadım..detaylar altta..

(link)

DISTANCE
82.79 km
DURATION
2h:45m:41s
AVG. SPEED
30.0 km/h
MAX. SPEED
50.5 km/h

• Beğen
@Barış Güney
Bende bugün yaptım ferdi bir çalışma ;
Saat 6.30 da evden çıktım[Fındıklı Mahallesi] senle yaptığımız ilk turun etabını yaptım.( Fındıklı-Uğur Mumcu)
Saat 7.15'te vardım mola yerine ,10 dakika o buluşma yerinde mola verdim.Köpekler yüzünden sakatlık çıkmasın diye oradan hiç durmadan soğanlık istikametine doğru devam edip Kartal sahil yoluna 20 dakikada vardım.
Yine hiç durmadan Kartal'ın göbeğinden bostancıya sahil yolundan 25 dakikada vardım.
Bostancı'da bitirdim turu kaç km oldu bilmiyorum KM saatim arızalı olduğu için ölçemedim.Ama bostancıya kadar sanırım 45-50km olmuştur.Abime uğradıktan sonra'da eve dönüşü yaptım onu da eklersek toplamda 50-55km yazmıştır.Rüzgar bugün accuweather'a göre 20+ imiş sahil tarafında biraz daha fazlaydı çok zorlandım aynı tempoda kalırken,ama kaldım.Birde pazar günü basket oynamıştım caddebostan sahil'de, o günden kalan hamlık ağrıları vardı bacaklarımda, üstelik hava karanlıktı birde temkinli süreyim derken o kayışdağı rampalarında köpekler möpekler derken çok hızlı gidemedim.Ama herşeye rağmen ilk antrenman için çok iyi zamanlama yakaladım. Devamını çarşambadan sonraki ilk güzel havada getireceğim.

• Beğen
Geri