=) he ya.Ama ben gelince hafiften ağırlaştırırz o zaman sorun olmıcak sen şimdilik soğumamak adına fazla zorlamadan devam et bence de.Biraz rolantide olsun sağlıklı olsun=)
o kadar genç değiliz artık .. bundan sonra limitleri zorlamamak lazım..bu akşam biraz koştum, koşu alışkanlığım olmamasına rağmen fena değildi performansım..yavaş yavaş alışacağız..
Merhaba abilerim ablalarım adım Umut Kılınç.İstanbul/Kadıköy de oturuyorum 8.sınıfa gidiyorum bisikletim 2012 bianchi speed 4000.Sizlerle tekrar birlikte olmak çok güzel aslında daha önce üyeliğim vardı ama msn ve forum şifrelerini unutunca yeni üyelik açmam gerekti.
Farklı bir makina kullanmak en doğal hakkın bende koyu bir bianchi hayranıyım ama gidip kron aldım çokda memnunum 2.bisiklet olarak yine bianchi alacağım özellikle fabrikasını ve yapılan üretimi gördükten sonra çin çakması,giant,carraro,trex ve diğer markaları almam.bu forumda yakında göreceksin kron ve bianchi düşmanlarını)))
Bende antremanlariniza katilmak isterim mumkunse (ins yetİŞebİlİrİm baslarda zorlansamda ilerleyen zamanlarda ayak uydurabilirim diye dusunuyrum )
tel:05332578030