Scudo Sports

Kadıköy

Scudo
Saol Bahtiyar.. sende kendine iyi bak.. yaza iyi hazırlan pedallarız bol bol.. :) görüşürüz

• Beğen
Tepkiler: horsepower
aynen dediğin gibi idi hava, erkenden çıktım..fakat fazla zorlamıyorum artık..sanırım senin durumundan etkilendim.. biraz yavaş olsun sağlıklı olsun.. :)

• Beğen
=) he ya.Ama ben gelince hafiften ağırlaştırırz o zaman sorun olmıcak sen şimdilik soğumamak adına fazla zorlamadan devam et bence de.Biraz rolantide olsun sağlıklı olsun=)

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@douach

o kadar genç değiliz artık :) .. bundan sonra limitleri zorlamamak lazım..bu akşam biraz koştum, koşu alışkanlığım olmamasına rağmen fena değildi performansım..yavaş yavaş alışacağız..

(link)

• Beğen
Merhaba abilerim ablalarım adım Umut Kılınç.İstanbul/Kadıköy de oturuyorum 8.sınıfa gidiyorum bisikletim 2012 bianchi speed 4000.Sizlerle tekrar birlikte olmak çok güzel aslında daha önce üyeliğim vardı ama msn ve forum şifrelerini unutunca yeni üyelik açmam gerekti.

• Beğen
Evet genç arkadaşım hoşgeldin;bianchiye devammı peki:)

bugün antrenman yaptım doğaç.. tempolu şekilde kaynarca yaptım, dönüşü düşük tempo ile aldım..

(link)

DISTANCE
25.89 km
DURATION
48m:21s
AVG. SPEED
32.1 km/h
MAX. SPEED
42.4 km/h

dönüş
(link)

DISTANCE
37.01 km
DURATION
1h:29m:07s
AVG. SPEED
24.9 km/h
MAX. SPEED
41.0 km/h

Bilmiyorum bir tane carraro var aklımda ama devam gibi :)

Farklı bir makina kullanmak en doğal hakkın bende koyu bir bianchi hayranıyım ama gidip kron aldım çokda memnunum 2.bisiklet olarak yine bianchi alacağım özellikle fabrikasını ve yapılan üretimi gördükten sonra çin çakması,giant,carraro,trex ve diğer markaları almam.bu forumda yakında göreceksin kron ve bianchi düşmanlarını:))))

buda bugünkü antrenman.. rüzgar çok rahatsız etti.. epey yoruldum.. :)

(link)

DISTANCE
70.45 km
DURATION
2h:40m:42s
AVG. SPEED
26.3 km/h
MAX. SPEED
50.6 km/h
CALORIES
2582 kcal

Biri bunun şaka olduğunu söylesin=) 50.6 km Max hız ve 26.3ortalama ve rüzgarlıydı zor oldu diyosun ben naapıcam ya ayvayı yedim resmen=(

• Beğen
Bende antremanlariniza katilmak isterim mumkunse (ins yetİŞebİlİrİm baslarda zorlansamda ilerleyen zamanlarda ayak uydurabilirim diye dusunuyrum )
tel:05332578030

acibadem

• Beğen
her zaman bekleriz Yusuf.. sen antrenman yapmayı düşündüğünde yaz buraya, uygunsak beraber pedallarız.. :)

Geri