toplam 79 km lik bir antrenman oldu..3 saat 9 dk sürdü.. ortalamam 25.5 olmuş (kadıköy-bostancı arasındaki trafik kaynaklı yavaş tempoya rağmen).. sonuç gayet güzel bir tur oldu..
bugün murat abi ile sarıyer tarafına yeni tuttuğu evine gittik..sahilden eve çıkmak için kısa ama çok dik sıkı rampalar aldık..çok keyifli bir gündü bir kaç poz sıkıştırdık araya..
yeni eve geldik ve bisikletleri çekip manzarayı izlemeye koyulduk.. çünkü harika bir manzarası var..
manzara güzel...artık murat kanki ile garipçe olursa onla buluşuruz sarıyer vapur iskelede ,garipçede sıkı rampalar var rumeli kavağı içinden çıkmaca ordan dönmece evet garipçe olacak bu kış..
garipçe sapağına iki yerden rampa var barış birinci rampada araç olmuyor o rampaya rumeli kavağından gidilmekte içerden sakin ,araç yok az ,tek tük ,öbür taraftan ise araç fazla olabiliyor sabahları ,ve dönüşte felç oluyor ora ikinci rampa gidiş ve dönüş olarak sakıncalı oluyor sarıyer içinde malum trafik var ben hep rumeli kavağından gider gene oradan dönerim sarıyere,,, koç üniversitesini geçtikten sonra sola sapılıyor ve rumeli kavağına inilmekte ,giderkende ordan çıkılıyor, sevgili saysürün kurucusunu bu kış garipçede kovalayacağım isteyen bu kovalamada yer alır ..
evet evet süperler balık ekmek muhabbeti kısmı en sevdiğim yer oldu=).
Bugünki antrenmanım kozyatağı-sabiha gökçcen- kozyatağı 69 km tuttu ortalamam gayet iyiydi 28.5 km/s dönerken karşıdan esen rüzgar biraz canımı sıktı ve motivasyonumu düşürsede güzel bir antrenman oldu valla
Yol bisikleti derken?Ciddi ciddi yol mu yoksa almayı düşündüğün trek fx i yol olrak mı değerlendiriyoruz.
-bu arada bende yarış bisikleti alsam neler yaparım diye düşündüm bugün çünkü bi ara 42 km ortalamayla sürüyodum kendime şaşırdım yahu dedi yarış bisikletim olsa uçucam demekki=)
ciddi ciddi yaw alet bu olacak bir kaç gün sonra.. henüz hangi boy ona karar veremedik, 54 cm yada 56 cm arasında kaldık.. 54 ü yarın deneyecem 56 cm ise izmir den kargoya verildi onuda gelince deneyecem.. alet bu
E ne oldu ''vlc '' karbon sevdana ? E istemiyodun yarış gidonu kim girdi abi aklına senin =) ama süper alet ultegra ve full karbon yakışır.Bir tur verirsin artık=)
eyiymiş hoşmuş=)Süpermiş.O zaman alınca bir haber edersin ki zaten fotolarını koyup bi tanıtırsın genel izlenimlerini anlatırsın sitede sanırım.Vay be bana da canondale caad x 5 yolları görünüyo=)