Scudo Sports

Kadıköy

Scudo
@douach

eyvallah doğaç hemen alıyorum.. :D

@muradcaglidil

murat abi taşınma işlemlerinde yardıma ihtiyaç olursa hazırız burda.. :)

barış hayırlı olsun şık makine tam asfalt için evet bu bisiklet gerçekten çok güzel..

@Kudret Kurtcebe

teşekkürler Kudret abi.. bende çok severek biniyorum..

(link) Barış abi bisiklet budur.Ne diyosun =) bi tek arka aktarıcıyı 105 yapsınlar tamam susucam kollar tiagra olsada olur=)

@douach

bunu alacaksın sonra akayı 105 yapacaksın olay bitti.. çözüm basit gördüğün gibi.. :D

(link)

@Silindi

neden rampalı etaplar, çünkü dediğiniz gibi sıkı antrenman koşullarını yakalıyoruz rampalarda (acı çekmeyide seviyoruz sanırım) :) ..belli bir kondüsyon yakalamadan birden mesafeleri arttırmamak lazım.. imkan bulduğunuzda sizi biraz zorlayacak şekilde tempo ve mesafelerde bisiklet kullanırsanız.. zamanla bu mesafelerin size yetmediğini göreceksiniz.. sizede iyi pedallamalar dilerim :)

Evet de dikkat lütfen; siyah olucak arka aktarıcı gri olursa 105 in hiçbir manası yok benim için=))) bisikleti beğendinmi sen onu söle yani ben mi abarttım yoksa sende beğendinmi

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@douach

bisikleti beğendim..beğenmemek de mümkün değil zaten.. :) siyah olanına bakarız o zaman..

• Beğen
Tepkiler: horsepower
geçen hafta bisikleti bakıma verdim. gidon boğazına takmışım kafayı onu değiştirip 3 cm daha uzununu taktırdım.
birde arkadaşlar sele boyuna ve hizasına ayar çektiler bana göre .
sürüş kalitesi çok değişti sanki başka bisiklet kullanıyorum.
saha da artık görücez farkı ;)

Bu akşam 7 den sonra sahilde antrenman yapmayı düşünüyorum arkadaşlar..
Bostancı - Pendik turuna katılmak isteyen olursa haber verirsiniz..

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@yılgör

yılgör esas sen özlettin kendini.. :) bisikletinin durumuna sevindim.. sen uygun olduğun zamanları yaz biz seçelim.. :)

@can coskun

bugün dinlenme günüm yoksa seve seve katılırdım.. başka zaman diyelim..

doğaç yarın tur bisikletinin bakımını yapacağım.. birde hidroliğine baktıracağım..fren kolları bayağı bir boşaldı..

• Beğen
Tepkiler: horsepower
Geri