Scudo Sports

Kadıköy

Scudo
doğaç selam canım.. sabah saat 7.30da c.bostan migrosda buluşuyoruz.. gel sende :)

ooo bi hafta boşladım sizi buluşma yerleri bile değişmiş=). Gel sende cümlesi de çok ağır oldu bu arada neden caddesbostanda buluşuluyo

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
murat abi ile hep orada buluştuk şimdiye kadar.. alışkanlık diyelim.. :)

aydos, kayışdağı bunlardan birine çıkarız. sahilde düşük vitesten yukarıya doğru yüksek kadans, ritmi bulduk mu yukarı

• Beğen
fark etmez, sabah ruh halimize göre seçeriz.. :)

@muradcaglidil

murat kanki dost

benim topiğe mesaj atmışsın ama yarın saat 08.00 de arkadaş bana gelecek arkadan geliriz çamlıca yapmayız siz saat 07.30 da hareket edersiniz ben arkadaşı kandırırsam aydos tarafına çekerim uzun zamandır bisiklete binmiyor eskiden zımba idi..

güzel ve ilginç bir gün oldu.. :D fazlası ile ter attık ve çalıştık.. teşekkürler doğaç ve murat abi.. ;)

• Beğen
Tepkiler: horsepower
doğaç ben yarın sabah müsait değilim.. şimdi çıkıyorum antrenmana.. sonraki günlere bakarız..

• Beğen
Tepkiler: horsepower
sarıyer büyükderenin üstünde kocataş'ta bir yer kiraladım. denize bakan bir gecekondu.. bugün sözleşme için gidiyorum. istanbul'da gördüğüm en sert yokuş, dün taksi çıkmak istemedi. bir yerleşeyim, sizleri de beklerim.

• Beğen
@muradcaglidil

kanki murat selam

uzaklara gittin avrupa yakaya,anadolu yakadan koptun,etaplarda artık zor bu yakaya gelmen ,,,,,

kasım ilk haftaya kadar buralardayım abi, sonrasında yeniköyden üsküdara geçip, şile etaplarına gelmek mümkün.

@muradcaglidil

sorun saat 07.00 de dudulluda nasıl olacaksın üsküdardan epey yol var dudulluya ,,,dudullu 2 etap içinde aynı çıkış yeri yani dudullu kavşak saat 07.00 şile ağva 200 km ....şile teke 160 a eşdeğer

@Silindi

genelde rampalı güzergahları kullanıyoruz toplu antrenmanlarda..sahil yolundaki düz antremanlarımı buradan yazarım.. müsaitsen her zaman bekleriz..mesela az evvel bitirdim (kadıköy-pendik-kadıköy) antrenmanı.. :)

@muradcaglidil

murat abi bizim açımızdan üzücü bir gelişme olsada hayırlı olsun abi.. gene bir şekilde bir araya gelmeye çalışalım abi.. beni biliyorsun her zaman müsaitim.. :)

• Beğen
Tepkiler: muradcaglidil
abi bende 3 gündür çıkıyorum sürekli yarında dinleneyim diyorum.. ama sarıyer e tekrar geçeceğin zaman beraber geçelim abi.. :)

Geri