Scudo Sports

Kadıköy

Evet vatana millete hayırlı olsun yeni grubumuz.Perşembe veya cuma günkü Ballıca(90km) antrenmanı için buluşma yeri olarak bostancı vapur iskelesi kuvvetle ihtimaldir=) saatini buradan konuşalım ama 7 iyidir diye düşündüm ben.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Scudo
doğaç murat abi de gelmek istiyor ona uygun saatide öğrenelim.. bu arada benim biraz dinlenmem lazım.. pazarki polonez turu için perşembe günü çok zorlamayacağım beni idare edin.. :))

minimum 3- 3,5 saatlik bir program.
sabah 8 den sonra katılabilirim ama aklım evde kalır.ancak öğleden sonra çıkılırsa bir nebze daha katılma olasılığım artar.
siz gene de şartları zorlamayın.
barış bugün arayamadım, oğlum ziyaretime geldi, kısmetse yarın görüşürüz.

• Beğen
@muradcaglidil

Murat abicim ben bu konuda bişey diyemem beni aşıyo ama eet 4 saate yakın bir program oluyo,ama aklın kalıcaksa uzun turlarla seni uzaklaştırmayalım o zaman

• Beğen
@muradcaglidil

tamam abi yarın görüşürüz..

doğaç o zaman perşembe sabahı beraber çıkarız.. ama dediğim gibi pazar gününü düşünerek çok zorlayamayacağım.. zaten pek halimde yok haha..

• Beğen
Tepkiler: horsepower
Pazar günkü antrenamndan bence daha zevkli =) neyse tamam duruma göre hareket ederiz o zaman.Bu arada yeni avatar foton yakıyı Barış abi=)

Yılgör abi sen bisikletini ne kadara almıştın acaba ? ayıptır sorması=)

@douach

günaydın doğaç.. yılgörün bisikletinin linki aşağıda..:)

(link)

Barış abi yarın ki hava durumuna baktım parçalı bulutlu yağmur yok gözüküyor.Demek oluyorki saat 7 de Bostancı vapur iskelesinin önünde buluşuyoruz sorun yok =) yarın görüşmek üzere.

• Beğen
tamam doğaç yarın sabah 07.00 de bostancı iskelesinde buluşuyoruz.. haftasonu polenezi unutma saat 07.00 de üsküdar iskelesinde buluşuyoruz..

• Beğen
Tepkiler: horsepower
herkese selam
YENİ YOPİK HAYIRLI OLSUN ;)
eee benim iş durumu el vermediğinden haftaiçi turlara katılamıyorum. hafta sonuna kalıyoruz mecbur. performansımı da arttıramadım bir türlü.

pazara gene aynı rota tekrardan .bir terslik olmassa ordayım.

doğaç ben bisikleti şans esri aktif pedallda tanıştığım bir arkadaştan ikinci el aldım. o da 1 yıl kullanmıştı. 2000 istedi 1800 e anlaştık. bu yılın mart ayında aldım .pazarlığı pek sevmen indirimide kendi yaptı gibi oldu

2.el de düşünürsen sahibinden.com u takip et sürekli ne çıkacağı belli olmaz . benim bisikleti arkadaş çok temiz kullanmıştı. ben haşat ediyorum işte geçen turda olduğu gibi.;)

bir badi miz olaydı bunlar başıma gelmezdi ya neyse artık;););)

artık buradan haberleşiriz.

:)
olmaz işallah bana ders niteliğindeydi.
lastik ve yol koşullarının uyumu hakkında süper bir ders aldım sayıyorum kendimi.
o kazayı yapmasam sizinle aramdaki fark 4 dakkaya inerdi gibi hesapladım. o gün sizden 10 dakka sonra geldim diye hatırlıyorum.
kondisyon artırmam lazım.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
:)
olmaz işallah bana ders niteliğindeydi.
lastik ve yol koşullarının uyumu hakkında süper bir ders aldım sayıyorum kendimi.
o kazayı yapmasam sizinle aramdaki fark 4 dakkaya inerdi gibi hesapladım. o gün sizden 10 dakka sonra geldim diye hatırlıyorum.
kondisyon artırmam lazım.

• Beğen
@yılgör

Bişey diyimmi 1800 süpermiş bende acaba benimkini satsamda cyclocross mu yapsam die düşündüm 1800 e bulsam hiç düşünmem

• Beğen
Geri