Scudo Sports

Kadıköy

Scudo
işin kötü tarafı sular yarın öğlene kadar kesikmiş.. can sıkıcı bir durum terli terli nasıl durucaz:S

• Beğen
Tepkiler: horsepower
Barış selam,

Endomondo'da rotana baktım, performansın gerçekten iyi. Strava'yı kullanmıyorsun sanırım. Bu turlarını strava.com'a yüklersen aynı yerlerde turlayanlarla da karşılaştırabilirsin.

Bu saatlerde bisiklet sürüyor olmanıza da ayrıca imreniyorum, şu anda maltepe'de iş yerinde en fazla camdan havanın güzelliğine bakabiliyorum. Hafta sonları da doktorun uyarıları nedeniyle orta tempoda yol alıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Bahadır Gürel

Bahadır bey selamlar,

Strava ve endomondoyu sırasıyla kullandım..sonunda endomondoda karar kıldım.. arada çok bariz farklar yok ama endomondo bana daha uygun göründü..
bisiklete gündüz saatleri binebiliyorum evet bu konuda çok şanslıyım.. :)
kendinize dikkat edin doktorunuzun uyarılarını es geçmeyin.. bol pedallamalar dilerim..

Doğaç yokluğunda bugünkü güzel havayı değerlendirdim..rampalı +100 yaptım.. :) detaylar altta..

(link)

DISTANCE
101.95 km
DURATION
3h:55m:01s
AVG. SPEED
26.0 km/h
MAX. SPEED
50.7 km/h
CALORIES
3730 kcal
HYDRATION
0.98L
MIN. ALTITUDE
31 m
MAX. ALTITUDE
346 m
TOTAL ASCENT
524 m
TOTAL DESCENT
513 m

• Beğen
Bi dakka neler oluyo Barış abi bu nedir=) (oha desem kısaca). Çok iyi bi performans bende evde ağlıyım bisikletim yok diye=(((((.

• Beğen
çalışmaya devam.. çok rüzgarlı idi hava..dönüş zorladı :)

(link)

• Beğen
Sipariş ettiğim lastikler gelmiş fakat 375 gram olması gereken yerde lastikler 430 gram arada dağlar kadar fark var daha satın almadım.Canım sıkıldı resmen

• Beğen
yolda şişmanlamışlardır.. :D bir şey olmaz o kadardan..

aynı durum,bide hastalandık üstüne 1 haftadır dinleniyordum..bugün biraz koştum kendime geldim.. :)

• Beğen
Geri