1978-1979 Çocuk bisikleti. Motorsikletler gibi görünüyor ve ses cikariyordu. 2 yaş büyük biraderim hic bindirmedi. Daha ilkokula gitmiyordum ama net hatirliyorum
1984-1988 Kaptan bisiklet

Efsaneydi o dönemde! Bizim birader yazın calistigi icin biriken parasindan, bisiklet parasinin birazini üstlendi ve yine benim binmeme izin vermedi. Ara sıra kacirip biniyordum

1990-1994 Lise bitince ilk maaşımla senet karşılığı Bianchi MetaPro aldım. O bisiklet açlığıyla hic tepesinden inmezdim

1994-2001 Nakamura! Bir otelin bisiklet turlarinda kullandigi bisikleti 2. el aldım. Aluminyum kadro rijit maşa bir MTB idi. O yıllarda zor bulunan seylerdi

Sagolsun ben bir iş için birkaç hafta şehir dışındayken bizim birader onu çaldırdı.
2001-2013 Kenarda atıl duran Bianchi Metapro yu aralıklı olarak ama yogun olmayan sekilde kullandım. Genelde acele isler ve eşya taşımak icin scooter kullanmaya başlamanın sonucu
2013-2020 Mosso 2670 TB Hardtail
2020-??? 2. el bir Giant Talon aldım ve ayaga kaldirmaya calisiyorum. Eski bisikletimi (Mosso) birden boy atan ogluma verecegim. Onun 24 jant bisikletinide kızıma. Böylece kimse ''ona yeni bisiklet aldın bana eskisini verdin'' diyemeyecek. Sonucta kendimede yeni bisiklet almamış, 2. el almış durumda olacagim