Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kaç bisikletiniz oldu?

Şuana kadar kaç bisikletiniz oldu?

• Toplam katılım
    212
Scudo
No-name 3 teker, No-Name 4 teker, No-Name 4 teker, Morishima 2 teker (çalındı), Concorde (çalındı), Eagle, Akela? (çalındı), Bianchi, Solution, Kron ve SpeedBike.
Anlaşılan 10+ işaretleyeceğim :).

1985-1987 Pinokyo :p
1987-1990 BMX :)
1990-1994 Worldstar 27" Yol Bisikleti :D
2005-2006 Trek4300D :(
2006- Giant XTC Turbo :cool:
http://img119.imageshack.us/img119/407/sidwc2006mg0.jpg

ilk bisikletim bmxti
sonra bir yol bisikletim oldu çalındı maalesef
sonra bir beldeyama cumulusum oldu oda çalındı (iyiki çalındı)
son olarak ta şu an kullandığım bianchi stratosum
sonuç 4

• Beğen
Tepkiler: Deniz Kılıç
ismini hatırlamadığım bir üç tekerim
polo
5 vites bir bisan
borabay
bianchi
salcano
trek

Bundan sonraki hedefim bir adet Corratec Citybike.:eek:

• Beğen
Üç teker(akıbeti belli değil),
Pinokyo (ama bu ilk halama alınmış, bizim ailede herkes bindi şimdi kuzenlerde:)onun için bunu saymayayım.),
Kontra pedal Bmx(Satıldı),
Bisan Mountain Cat(En sevdiğimdi+Çalındı),
Bianchi Focus(Satılacak en kısa sürede, yenisi alınacak.)...
Toplam=4

ilk bisikletim pinokyo idi ama onu 1 senede dagitinca arkadan balkan marka rus mali bi bisiklet aldim(bursa da cok modaydi) inanilmaz saglam bi bisiklettibeni bayaa uzun seneler uzerinde tasidi. daha sonra vitesli bisikletler moda olunca zamaninda 33 tane kucuk altin verip bisan art 720 aldim. shimano 200 gs vites (21 vites) sistemi ile o zaman alanabilecek en pahali ve kaliteli secenekti.daha sonra o merakla yarislara girmeye basladim. sonradan sonra ya krom kadrolu bisikletin hammaligindan kurtulmak icin yoan tange ultra light kadro alip xtr- xt karisimi bi gurupla topladim(paranin para zamani bana 1600 dolardan fazla ya mal olmustu. ama bisikleti topladigimin 3 ayinda calidirinca yoan dan bi full suspansion kadro aldim tekrar. onuda tekrar xtr ve xt ler ile topladim.( bu kadro bana yaklasik 1800 dolara mal olmsutu. ( bursada ki ilk 2 full suspansionda biri bendeydi o zaman, insanlar gorunce sasgina donuyodu) bu kadro 1 sene sonra kirdim. bu arada aylar once calinan bisikletimi sans eseri buldum.( macerali bi operasyonla geri aldim, bu arada bu bisikletten bursada sadee 1 tane daha oldugu icin yanimam cok zor olmadi) bu bisiklet hala garajimda kirik full suspansionla birlikte huzur icinde beni beklemektedir. amerika ya geldikten sonra ilk aldigim bisiklet kona dawg oldu.hayatimda ilk defa bi bisikletten bu kadar zevk aldim( devasa amortisorleriyle sinirsiz eglence sagliyordu fakat cok agirdi. bi yerden sonra bana illallah dedirtince bende hafif bi bisiklet almaya karar verdim. su an kullandigim bisiklet kona kula deluxe. cok iyi bi malzeme konfigurasyonu var ve 11 kg civari.9 kiloya rahat bi sekilde inecek pozisyonda. bayaa memnunum. su an gercek bi downhill bisikleti almak istiyorum. kafamda santa cruz var. 20 kiloluk 200mm civari amortisorlu bi yaratik alicam, su finansi bi ayarlayabilirsem.

gazelle..babam hollanda dan getirmişti..üzerinde ceylan resmi vardı sanırım..24 yıl olmuş,hala durur :)))
bir de işte şu an kullandığım ve de jkendi aldığım ilk ve tek bisikletim kron um:)))

• Beğen
İlk deneyimim pilsan plastik üç teker...
Sonra Bisan'ın bir 2+2 tekerlisi...Bunun +2 olan tekerleğini söküp ilk 2 teker deneyimim...(5 yaş)
Bunlardan sonra Sarda 5 vites 20'' jant...
Daha sonra sarı bir 1970 civarı model pinokyo...Her yeri kromajli ve orjinal Almanya'dan gelme...:)
Son bisikletimden önce ise beni yaklaşık 6 yıl taşıyan Bianchi Snake:D:D:D
Bu aleti öyle bir toplamıştım ki o zaman, Bodrum'da millet görünce bayağı bir garip bakıyordu...Babamın arabasını boyattığı boyacıda simsiyah boyanıp üstüne full deore döşemiştim...ki ozaman bayağı küçüğüm..Ama bayağı hevesliydim kendi bisikletimi yapmaya...
Ve Onun üstünden kamyon geçmesinden sonra,en son gözağrım, külüstürüm, yoldaşım, TAXI'm...
(link)

• Beğen
uc teker bisikletleri sayıyormuyuz gercekten?
benimde vardı 1 tane
sonra pinokyom oldu uzun zaman bindim ona
antalyada kaleiçinde çingeneler çalmıstı sonra komsumuzun oğlu gidip geri almıştı :)
sonra kontra pedal bmx im oldu
no name bi yol bisikletim vardı babam elleriyle yapmıstı calındı bmx le beraber.
bianchi colombus yol kadromla 2 sene yarıstım onu satıp yerine ozel yapım yol bisikleti aldım ustunde bisan yazsada sadece montajı bisanda yapıldı
simdi bisanı satıp bir tane scott contessa road alıcam
bide scott contessa 40 mtb aldım 1 ay oldu zıp zıp zıplıyo
evde duran bianchi aspid var onuda satmayı dusunuyorum
8 mi oldu 9 mu hatırlamıyorum ama bide kardesimin bisikletleri var onları hic saymıyorum
su an bile bizde 4 bisiklet var arada calınanları saymıyorum

Geri