Ben 15 günlük adsl kullanıcısıyım.Ondan önce hizmete başladığından beri kablonet kullanıyordum.Şöyle söyliyeyim adsl nin tek avantajı kotalı kullanım hizmeti yoksada her defasında kablonet derim ben.Biraz pişmanım açıkcası adsl ye geçtiğim için ama aradaki fiyat farkıda hakikaten çok fazla.Kablonet 512 k bağlantıya ayda 99 ytl ödüyordum ama adsl 3gb kotalı 1024 e 29 ytl veriyorum.İnsan kendini salak gibi hissediyor.Zaten arkadaşların bu yönde baskısından etkilendim birazda karar verirken.Kablonet yapsa böyle limitli anında geçerim yine hiç düşünmeden.Teknik destek olarakta kablonet ağır basar adsl ye.Ama şu mahkemelik olmaları falan baya etkiledi o konuyuda.Telefon açıp rica edeceğim fiyatlarınızı ayarlayın ben geri dönmek istiyorum diye
o kadar yani.Bağlantı kopması diye bir kavramla adsl sayesinde tanıştım valla.Çalışanlarıda o kadar alışmışlarki kimsin,nerden arıyorsun bile demeden ezbere konuşmalar yapıyorlar.Yok avrupa yakasında iyileştirme çalışması varmış,kullanmaya başladığım günden beri aynı laf.Hadi ordan be ... Devletindi değilmi bu adsl!