Herkese merhaba
Ben bir kablonet kullanıcısıyım. Bu güne kadar daha doğrusu 1 hafta öncesine kadar ADSL in daha iyi olacağını, kablo netin iyi olmadığını savunurdum.
Çünkü kablo netim hep arıza gösteriyor, çağırdığım arkadaşlar , aşğıdaki kablonet kutusundan sinyal ayarlarını yapıp düzeltiyorlar ve gidiyorlardı.
Ama yaklaşık 1 - 2 saat sonra gene kablonetim bozuluyordu.
Bu arıza için en az 15 değişik insan geldi hepside aynı şekilde bozuldu. Son geçen akşam arıza bildiriminde bulunduğumda, sözleşmemi iptal ettirip, ADSL e geçicem dedim. Son dışarıdan taşeron firmadan bir arkadaş geldi, akşam vakti aşağıdan sinyali düzeltti ve giderken kendi telefon numarasını verip gece gündüz ara dedi. O gün bu gündür kablo netim harika.
Şimdi düşünüyorum, daha önce gelenler acaba mahkemelik durumları varya ,kablo net ile türksat arasında, onun içinmi bi haylazlık yapıyorlardı.
Birde gelen arkadaş ve daha öncekiler çok yakında aylık 18 ytl gibi bir rakama çok yüksek hızda bağlanılacağını söyledi ve sakın sözleşmeni iptal etme dedi.
Bunlar tabiki benim gelen şahıslardan duyduklarım sizede aklınızda bir fikir oluşsun diye aktardım.
Hoşçakalın.