S semrta Forum Bağımlısı Kayıt 4 Aralık 2005 Mesaj 617 Tepki 472 Şehir kadıköy 8 Aralık 2006 #1 haftaya persembe cnbce de gişe filmleri kuşağında jude varmış mış... bu filmle ilgili daha önce bi konuda konuşulmuştu... izlemnizi öneririm.. Tepkiler: Derya AKYILDIZ
haftaya persembe cnbce de gişe filmleri kuşağında jude varmış mış... bu filmle ilgili daha önce bi konuda konuşulmuştu... izlemnizi öneririm..
D Derya AKYILDIZ Forum Bağımlısı Kayıt 17 Ocak 2006 Mesaj 1.532 Tepki 1.634 Şehir Ataşehir 18 Aralık 2006 #2 Haber için teşekkür ederim. 14 aralıkta verildi izledim. sanırım 8.kere oldu. ne zaman olsa bu film seyrederim farketmez. Evet konuşulmuştu haklısın. haberi ben vermiştim
Haber için teşekkür ederim. 14 aralıkta verildi izledim. sanırım 8.kere oldu. ne zaman olsa bu film seyrederim farketmez. Evet konuşulmuştu haklısın. haberi ben vermiştim
Soner Sarihan Forum Bağımlısı Kayıt 17 Temmuz 2005 Mesaj 3.882 Tepki 8.189 Şehir İznik Bisiklet Cannondale 19 Aralık 2006 #3 Cnbc e de olmasa izlenecek bir şey yok zaten. Özellikle diziler harika. Bazı fransız sanat filimleri bayıyor ama olsun
Cnbc e de olmasa izlenecek bir şey yok zaten. Özellikle diziler harika. Bazı fransız sanat filimleri bayıyor ama olsun