Scudo Sports

Jant-sibop uyumu hakkında

CanDou

Aktif Üye
Tepki
50
Merhaba arkadaşlar.
Elimde kullanmakta olduğum Alexrims ACE - 19 Jantlarım var. Bu jantlara öncesinde Presta siboplu iç lastikler takılmış. Fakat ben bu iç lastiklerden memnun değilim. Bu jantlarıma schrader (Araba tipi) siboplu iç lastik takmak istiyorum; ancak jantların sibop girişlerini hiç incelemedim. ve jantımın girişinin Schrader sibobuna uyumlu olup olmadığını bilmiyorum. Sizce jantımla alacağım araba siboplu iç lastiğim arasında bir uyumsuzluk olur mu? ve araba siboplu lastik kullanmamın bir zararı olur mu?

Scudo
bende alexrims dc-19 jant var umarım aynı janttır iç lastiği araba siboblu cst iç lastik,hussarımda var orjinal fabrikasyon böyle geldi umarım yardımcı olabilmişimdir

• Beğen
Tepkiler: CanDou
Bende Alex ace 19 kullanıyorum. İç lastiğim araba sübap denilen cinsten, bir problem yaşamadım. Bu arada iç lastiğin markası IRC.

@fecredall
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

@Felat Şen

Kullandığınız çember hem iğne sibop hem de araba sibop uyumludur.

Evet bugün meraklı ve ısrarcı çabalarım sonucunda schwalbe iç lastiklerimi (araba siboplu) başarıyla monte etmiş bulunmaktayım. Sonuç mükemmel! İç lastiğin yol tutuşunu bu denli etkileyeceğini tahmin etmemiştim :)

@Felat Şen

Bu yol tutuş iç lastik değişiminden değil de hava basıncından olmasın ?

Elbette fakat sadece o değil. Her yola çıkışımda patlar korkusunu taşıdığım çin malı iç lastiklerimin verdiği rahatsızlık da vardı :)

Geri