ahmet ozgen
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 596
jant seti konusunda aklımdaki soru işaretleri silinecek gibi duruyor,sorumu sorayım.
şuanda kullanmakta olduğum set mavıc 819 v fren ve tubeless uyumlu jantlara taiwan 2.0 tellerle örülü be m 495 göbeklerden oluşuyor.jant kasnaklarımın epey iyi olduğunu biliyorum fakat derdim göbekler ve tellerin ağır gelmesi aynı zamanda v fren uyumlu bu jantları disc frenle kullanıyor olmam.aklıma takılan jantları değerlendirip xt göbekler ve dt teller kullanarak v frene geçmem(pek aklıma yatmıo
) veya bu seti parçalayarak veya set halinde satarak crossride veya alexrims xcr 100 jantlar,dt 2.0 teller ve xt göbekler kullanararak crossride a göre 150 gr kadar gibi bir ağırlık farkıyla yeni bir set oluşturmak veya elimdeki 819 kasnaklar,xt göbekler ve dt tellerle yoluma devam etmem mi doğru olur
çok karışık anlattım galiba ama umarım anlarsınız.
şuanda kullanmakta olduğum set mavıc 819 v fren ve tubeless uyumlu jantlara taiwan 2.0 tellerle örülü be m 495 göbeklerden oluşuyor.jant kasnaklarımın epey iyi olduğunu biliyorum fakat derdim göbekler ve tellerin ağır gelmesi aynı zamanda v fren uyumlu bu jantları disc frenle kullanıyor olmam.aklıma takılan jantları değerlendirip xt göbekler ve dt teller kullanarak v frene geçmem(pek aklıma yatmıo