Ö özcan parlakoğlu Forum Bağımlısı Kayıt 5 Haziran 2010 Mesaj 836 Tepki 368 Şehir İstanbuL / PendiK 3 Haziran 2011 #1 ... varmı? marka etiketi gibi yapıştırılabilinen bişey olsa fena olmaz... satan bir yer varsa belirtirseniz memnun olurum.
... varmı? marka etiketi gibi yapıştırılabilinen bişey olsa fena olmaz... satan bir yer varsa belirtirseniz memnun olurum.
fatihgocmez Forum Bağımlısı Kayıt 17 Mart 2021 Mesaj 650 Tepki 1.584 Yaş 35 Şehir Konya İsim Fatih Başlangıç 1999—00 Bisiklet Bisan Bisiklet türü Yol bisikleti 27 Temmuz 2021 #2 Konuyu hortlatayım. Arkadaşlar varmı etiket çalışması elinizde ? Alexrims jantlarımın etiketlerini söktüm kötü görünüyorlardı. Şöyle güzel markalı bi etiket fena olur diye düşünüyorum ?
Konuyu hortlatayım. Arkadaşlar varmı etiket çalışması elinizde ? Alexrims jantlarımın etiketlerini söktüm kötü görünüyorlardı. Şöyle güzel markalı bi etiket fena olur diye düşünüyorum ?
B beco52 Üye Kayıt 13 Haziran 2022 Mesaj 12 Tepki 4 Yaş 37 Şehir İstanbul İsim Erdem Başlangıç 1988—89 Bisiklet Merida Bisiklet türü Şehir - Tur 21 Temmuz 2023 #3 Bende bir hortlatayım konuyu etiket için daha önce baskı alınabilecek şekilde çalışması olan varsa paylaşırsa çok güzel olur gibi.
Bende bir hortlatayım konuyu etiket için daha önce baskı alınabilecek şekilde çalışması olan varsa paylaşırsa çok güzel olur gibi.
StanicEnemy Forum Bağımlısı Kayıt 10 Mart 2022 Mesaj 2.606 Tepki 6.362 Yaş 35 Şehir Tristram Başlangıç 2021—22 Bisiklet Trek Bisiklet türü Şehir - Tur 21 Temmuz 2023 #4 beco52 demiş ki: Bende bir hortlatayım konuyu etiket için daha önce baskı alınabilecek şekilde çalışması olan varsa paylaşırsa çok güzel olur gibi. Hepsini görüntüle... Bu sayfa bisiklete özel jant etiketleri üretiyor. (link) Tepkiler: beco52
beco52 demiş ki: Bende bir hortlatayım konuyu etiket için daha önce baskı alınabilecek şekilde çalışması olan varsa paylaşırsa çok güzel olur gibi. Hepsini görüntüle... Bu sayfa bisiklete özel jant etiketleri üretiyor. (link)