Scudo Sports

Jant göbekleri

kocak04

Forum Demirbaşı
Tepki
282
İsim
Onur
Başlangıç
2007—08
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Diğer
Aşağıda linkini verdiğim göbekleri almak istiyorum.Sizce alınabilir mi? Tavsiye edermisiniz? Hafif ve fiyatıda hafifliğine göre uygun sayılır.Ayrıca rengide çok güzel.
(link)

Scudo
Valla farketmemiştim iyiki hatırlattınız.

Yok göbeklerden birisi 28 delik değil isterseniz 28 isterseniz 32 delik alabileceğiniz anlamına geliyor :)

Bende 28 i görünce almaktan vazgeçmiştim.Ama şimdi siz 32 deyince tekrar heveslendim.Sizce nasıldır bu göbekler alınabilirmi?

Göbeklerle ilgili aklınızda soru işareti kalmaması için satıcıya msj veya mail atabilirsiniz..
Ayırca göbekleri araştırdım, Chin Haur adında Taiwanlı bir firma tarafından üretiliyorlar. Firma 50 yıllık köklü bir firma, Jant göbeklerinin yanında, orta göbek ve furç takımıda üretiyorlar.. Ayrıca göbeklerin rulmanlı olması bakımını kolaylaştırıyor ve bir sorun anında sadece rulmanları yenileyip göbeği sıfırlamak mümkün, ancak arka göbekte freebody kısmıda büyük önem arz ediyor. Freebody kısmındaki tırnaklar ve yaylar çok önemli. Sanırım onların sağlamlığınıda denemeden anlamak pek mümkün değil. Ayrıca Titanyum millerde artısı ;)
Eğer riske atabilirim derseniz denemenizi tavsiye ederim..
Biraz daha derinlemesine araştırdım ve göbeklerin Endonezya'da ki fabrikada üretildiğini buldum, Endonezya fabrikasının aylık üretimleri:

Monthly output
Head Sets : 1,500,000 sets
B.B. Sets : 1,500,000 sets
B.B. Axle : 400,000 pcs
Steel Hub : 400,000 sets
Alloy Hub : 400,000 sets

@d.berkay

Değerli bilgilerin ve ayırdığın zaman için teşekkür ederim.Satıcıya sordum ücretide düşük gösterebileceğini söyledi.Sanırım sipariş vericem birkaç güne kadar..

@kocak04

inşallah göbeklrin beklediğin kalitede çıkar kardeş göbeklerimi yeni değiştim xt aldım :eek: keşke daha önceden haberim olsaydı bende seninle birlikte sipariş verirdim bu göbeklerden gerçekten hoşuma gittiler..neyse sen kulandıkça izlenimlerini yazar paylaşırsın umuyorum..bizede bir fikir olur

• Beğen
Tepkiler: kocak04
@ErhanYılmaz

Birkaç gün önce sipariş verdim.Gelsinler daha sonrada jant alıcam ve revo tellerle topluycam.İnşallah kaliteli çıkar memnun kalırım..

• Beğen
Tepkiler: ErhanYılmaz
göbekleriniz geldimi? resimlerini ve özelliklerini koyarsanız bizim de iyi olur

Geri