@Ayetkin Erzan
aytek selam ,,şimdi gene accunun azizliğine uğradım iki saat yağmur istanbul diyordu bugünkü havaya bak arkadaş ne biçim oldu ,,, sabah durum belli etti kendini ne yağmur ne de kar bostancıdan ekiple saat 07.30 basarak topçulara doğru yapma olayı idi yalnız zati bundan sonra benim haydar ile işim olmaz yani banliyö ile sabah ordan zorluk çıkarıyorlar bundan sonra dönüş tren kartepe otel içinde aynı evet bu gün ben koştum 50 tur attım bizim parkta sonra öğle sonrası sivil vaziyette bağdata indim akşama doğru dehşet bi ayaz çıktı bu da şunu gösterdi dönüşte bayağı ayaz demek olacaktı sele üstünde biliyorsun süratli sürmek ve durmak ayazda adamı iyi çarpar bence bu tip havalarda uzun yollardan kaçmaca kartepe zirve bile benim için tehlike demek kartepe mayısta başlar ekimde biter ,,,evet 20 mayısa herkez davetli kartepe otel 113 artı 18 km rampa artı 57 km topçular tüm herkez yalnız tabi benim ekip bıçkıderelerde çalışacak bu 5 ay ekip çok hızlı olmak zorunda çalışmayana ekmek yok biliyorsun evet etabın hası bıçkıdere anadolu yaka için konuşuyorum etabın hası istanbul dışı kartepe otel gidiş bisiklet dönüş topçulardan gebze ve tren ,,,