Scudo Sports

izmit körfez turu...varmısınız :D

Carsamba gunune bir sunum, bir de odev yetistirmem lazim. Bu sebeple soz veremiyorum ama gelmeye niyetim var :)

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
Scudo
yarın izmit civarı parçalı bulutlu ama yağış yok.sıcaklık 6-7 derece civarı olacak körfezde.bu sebeple sıcak giyinmeye özen gösterin.yanınıza yedek kıyafet ve karanlığa kalma durumunu düşünerek arka ve ön ışıklarınızı varsa kafa lambanızı almayı ihmal etmeyin.ince yağmurluğunuz varsa çantanızda fazla yer kaplamayan iyi olur.az evvel sinan abi ile konuştum.sağolsun başınıza bir iş gelirse arayın atlar gelir alırım sizi yoldan dedi.artık gönül rahatlığı ile çıkabiliriz turumuza :D :D :D :D

@enver avcı

kadikoye karakoyden de gecebiliriz, karakoyden saat 06.30da vapur var. bu vapur haydarpasaya da gidiyor. boyle olunca biraz daha zaman kazanabiliriz.

işin aslı saati 7'e çekmemin nedenlerinden biride 67 olan buluşma saati için bir çok arkadaşın 5 de falan kalkması gerek.evden çıkması falan havanın karanlık olması biraz geri adım attırıcı bir durum.

@Ayetkin Erzan

aytek sen he dersen ben he derimde sen şimdi bu rotayı tutmadın bana öyle dedin rampa yok bi şey yok hikayesi,,,bir tahmin yapayım,,sen yolla başlasan sabah 07.30 bostancıdan 113 km sonra maşukiye ,,kaç saatte gitmen lazım tren 2.5 saatte derbentte olur sabah sekiz 10.30 da olur sen 10.30 da varamazsan derbenttten millet iner sonra 21 km tırmanmaya başlar sen onları benim tahminime göre saat 13.00 de zirveye varmadan 3 km kala yakalarsın tahminim bu ama yolla offroada girecen kancellara giriyor koyarmı sana tavşanlıya girdin yolla koyarmı sana ,,,

:in: :in: :) :) :)

evetarkadaşlar buluşma saatimiz 6:00 .. isteyen saat 7 de haydarpaşada olacak şekilde dilediği yolu kullanabilir.karaköy iskelesinden saat 6:45 de vapur var direk haydarpaşaya.isteyen karaköy iskelesinden de binebilir.biz beşiktaşda toplanıp 6:45 vapuruna yetişicez.geç kalma durumuna karşı numaramdan arayabilirsiniz.bugünki hafif kar yağışı kimseyi korkutmasın.yarın yağış yok ama hava soğuk olacak.sıcak giyinme olayını sağlam halledin.

enver avcı
özkan aydın
birol çakır
yılmaz kaynak
sefa ayrılmaz
bahri toros
mehmet şer
alper benli
yusuf yücebudak
muhtemelen kudret baba ve aytekin erzan da yoldan belli bir mesafe bize eşlik edecek...
belki gelirim diyenleri listeye dahil etmedim kesin olmadığı için.....

izmit körfez turumuz soğuğa karşı banamısın demiyen dostlar ile devam ediyor...bu havada katılma cesaretini gösteren dostlar...
enver avcı
özkan aydın
birol çakır
yılmaz kaynak
sefa ayrılmaz
bahri toros
mehmet şer
alper benli
yusuf yücebudak
muhtemelen kudret baba ve aytekin erzan da yolda belli bir mesafe bize eşlik edecek...
belki gelirim diyenleri listeye dahil etmedim kesin olmadığı için.....
tren kalkıyor sabah 7:15de millet...
face'den turun ayrıntılarını takip edebilirsiniz...

@Kudret Kurtcebe

Çavuş Kartepe yattı....
sizin rotayı hala çözemedim..:(
Gebzeden başlayıp Topçularda mı bitiyodu ???

@Ayetkin Erzan

aynen öyle.topçular yada yalova...hava iyiyse çınarcık....allah ne verdiyse :D

@Ayetkin Erzan

aytek selam ,,şimdi gene accunun azizliğine uğradım iki saat yağmur istanbul diyordu bugünkü havaya bak arkadaş ne biçim oldu ,,, sabah durum belli etti kendini ne yağmur ne de kar bostancıdan ekiple saat 07.30 basarak topçulara doğru yapma olayı idi yalnız zati bundan sonra benim haydar ile işim olmaz yani banliyö ile sabah ordan zorluk çıkarıyorlar bundan sonra dönüş tren kartepe otel içinde aynı evet bu gün ben koştum 50 tur attım bizim parkta sonra öğle sonrası sivil vaziyette bağdata indim akşama doğru dehşet bi ayaz çıktı bu da şunu gösterdi dönüşte bayağı ayaz demek olacaktı sele üstünde biliyorsun süratli sürmek ve durmak ayazda adamı iyi çarpar bence bu tip havalarda uzun yollardan kaçmaca kartepe zirve bile benim için tehlike demek kartepe mayısta başlar ekimde biter ,,,evet 20 mayısa herkez davetli kartepe otel 113 artı 18 km rampa artı 57 km topçular tüm herkez yalnız tabi benim ekip bıçkıderelerde çalışacak bu 5 ay ekip çok hızlı olmak zorunda çalışmayana ekmek yok biliyorsun evet etabın hası bıçkıdere anadolu yaka için konuşuyorum etabın hası istanbul dışı kartepe otel gidiş bisiklet dönüş topçulardan gebze ve tren ,,,

@Ayetkin Erzan

şehirler arası tur ve gezi bölümü.....bi bak ...

@Ayetkin Erzan

şehirler arası tur ve gezi bölümü.....bi bak ...

@enver avcı

iyide beyler sisiz etap Gebze deparlı İzmit,Gölcük,Topçular değilmiydi..???

@Ayetkin Erzan

son anda sizinle karşılaşmamak için yolumuzu değiştirdik.. :D :D :p

Dün hava güzeldi, değerlendirmenize sevindim. Ben de bizim meteorologlara (TV8'deki iyi) güvendim. Kar yağmayacak ısı yükselecek diyorlardı. Hakkaten c.tesi 3 derece idi pazar 7 dereceye çıktı. Böyle şık havalarda bir şehirler arası ben de düşünüyorum...:)

Geri