Bu saatte bisiklet binilir mi?
Her saat bisikelt binilir. Ne yazıkk ki ülkemizde yeteri kadar değeri yok. Bu soru bana da yöneltilmiyor değil. Evden çıkyorum araçların kullandığı yoldan gidiyorum trafiğin yoğun olduğu yerlerde araba camından kafayı çıkarıp"şşş burda bisiklet binilirmi çık kaldırıma diyip korna çalıp basıp gidiyorlar, bende bu söze nazaran hemen kaldırıma çıkıyorum bir daha laf duymayayım diye, benimkide iş mi? kaldırımdan giden yaya bana "kaldırımda bisiklet binilir mi?" e artık pes yahu

.
Tamam ona da birşey demedim sırf bu durumun gıcıklığına birşeyi test etmek için bisikelt yoluna gittim(Her 100m de bir bisiklet tabelası var). Al buyur işte hiç susarlarmı burda da aynı söz "burda bisiklet binilir mi?" bu sefer pes

. Ya orda koskoca tabela var teyzemiz almış torununu bisiklet yolunda sanki kaldırımda yürüyormuş gibi yolu işgal ediyor. Kusura bakmasın ama ben o akşam saatinde o çocuğu görmesem ezsem suçlu kim olacak?:rolleyes: :boese157:
Geri gelelim bir soruya biz nerede bineceğiz...? Söylenecek bir cevap bulamadım gerçekten. Kaskımı takmışım, eldiven var, gözlük var, en önemlisi mangal gibi yürek var. Onlar desinler dediklerini. Bizde bu tutku bu aşk olduktan sonra hiçkimse çaydıramaz. Kendini bilmez spordan, çevreye saygıdan anlamayan insanların söyledikleri sözler bir kulağımdan girer diğer kulağımdan çıkar. Biz yinede binmeye devam edelim, şiddet kullanmayalım, eğer birisi size saldırcak olursa altınızda bisiklet var basın gidin...
Aklıma ne gelirse yazdım, içimdekileri boşalttım okurken gözünüz ağrıdıysa affımız kabul ola

Dert etmeyini kafanıza takmayın, aldırmayın