Scudo Sports

İzmir'de ölümlü bisiklet kazası

ne yalan söleyeyim izmirin içinde sürekli bisiklet süren biri olarak bigün benimde haberimin haberlerde forumlarda görüleceğini okunacağını düşünüyorum malesef böcek gibi muamele görüyorum arabalardan şahsen o kadar da kenardan gitmeye dikkat eden birisiyim ALLAH rahmet eylesin

Son düzenleme:
Scudo
Bisiklete her binişimde bu son binişim diye bazen ben de düşünüyorum. İnsan bir kere ölür. Gelin eylem yapalım dediğimizde korkup gelmeyenler ölümden daha büyük bir şeyden mi korkuyorlar acaba?

Onu bunu bilmemde ölürken ölenin değilde geride kalanlarının esas canı yanıyor, iki defa çok ağır kaza geçirdim tüm samimiyetimle diyebilirimki hiç ama hiç can acısı hissetmedim tabi sonraki zamanlarda katbekat çektim ama o anı yani kaza anını yaşarken asla... Demem o ki yürürkende insana araba çarpıyor ama kimse yürümeyi bırakmıyor yada trafik kazasında hatırı sayılır bir o kadar insan hayatını kaybediyor ve yine kimse araçlara binmekten vazgeçmiyor, bisiklette bana göre öyle vazgeçmeyelim ama ardımızda kimler var onuda düşünelim..bu arada İzmir etkinliğinde emeği geçen herkese teşekkürler, saygılar..

İzmir’in Narlıdere ilçesinde bir otomobil kontrolden çıkarak önce iki bisiklet sürücüsüne daha sonrada yol kenarındaki ağaca çarptı.
Kaza, dün gece saat 23.00 sıralarında Mithatpaşa Caddesi, İstikam Lojmanları önünde meydana geldi. İddiaya göre, hızlı olduğu ileri sürülen 19 yaşındaki Berkcan Dikme idaresindeki 35 F 6229 plakalı hafif ticari araç, Güzelbahçe yönünden Narlıdere istikametine seyir halinde olduğu sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan hafif ticari araç aynı istikamete ilerleyen bisiklet sürücüleri Remzi Batu Karabulut (19) ve Eray Köseler'e (17) daha sonra da takla atarak yol kenarındaki bir ağaca çarptı.
Çarpmanın etkisiyle bisiklet sürücüleri yola savrularak metrelerce sürüklenirken, ağaca çarpan hafif ticari araç ise hurdaya döndü. Bisikletli üç gençten biri olan Mustafa Can Yağcı (16) ise kazadan yara almadan kurtuldu. Kazayı gören diğer sürücüler durumu 112 sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.
İhbar üzerine, kazanın bulunduğu noktaya 3 ambulans, 1 itfaiye ve 1 AKS ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan Karabulut ve Köseler, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan Eray Köseler yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Karabulut'un ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, sağlık ekipleri aracın içerisinde sıkışan sürücü Dikme’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Dikme’nin cansız bedeni, AKS ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda araçtan çıkartıldı.

Dikme’nin cenazesi savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Gencin hayatını kaybettiğini duyan yakınları ise olay yerinde sinir krizi geçirdi
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: (link)

allah rahmet eylesin, kalanlara ecir sabır versin...

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Triban
hocam arkadaşların dediği gibi bu kaza 2sene önce olmuştu,Abdulkadir arkadaşında dediği gibi öldüğü yere erayın anıtı dikildi her geçişimde selam veririm 😢
bir ilave yapmak isterim,maalesef sehir içi trafiğinde bisiklet sürmek artık delilik oldu.az önce 30km kısa bir tur yapayım dedim,doblolu hani arka camında osmanlı tuğrası olan ayının biri,kapıyı şak diye açtı son anda fren ve arka lastiği kapısına vurarak atlattım kazayı,ağzıma ne gelirse söyledim ayıbı benim artık:mad:

Ben de anlamadım 2 sene önce yaşadık bunu arkadaşımızı kaybettik. Sırf paylaşım yapmak için yazı yazmamak, bu konularda biraz daha hassas olmak lazım ..

Gökay Akçay
yok hocam muhtemelen arkadaş farketmemiştir,yoksa sanmıyorum laf olsun diye yazsın

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
@Gökay Akçay aynen, ben cidden dün akşam oldu sandım..amaç nedir anlamadım..

• Beğen
Gökay Akçay
yok hocam muhtemelen arkadaş farketmemiştir,yoksa sanmıyorum laf olsun diye yazsın
Hocam benim tüm ailem dostlarım İzmir’de yaşıyor ve hepsi yaz kış bisiklet kullanıyor, benim o başlığı gördüğüm an üzerine tıklayıp açıp okuyana kadar ömrümden ömür gidiyor, biraz dikkat göz çıkarmaz hele bu tarz konularda ...

Hocam benim tüm ailem dostlarım İzmir’de yaşıyor ve hepsi yaz kış bisiklet kullanıyor, benim o başlığı gördüğüm an üzerine tıklayıp açıp okuyana kadar ömrümden ömür gidiyor, biraz dikkat göz çıkarmaz hele bu tarz konularda ...
Bende baya korkarak açtım. Nur içinde yatsın kardeşimiz.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Ben yeni bir haber sandım ama eskiymiş..Nasıl açarsın eski konuyu filan..
Ne acayip insanlar var ya..

Vah yaa! Genç bile değiller. Bildiğin çocuk yaştalar. Kim bilir ne zordur anne babaları için. Kimse evlat acısı çekmesin. Ölümün bile sıralısı. İçim acıdı okuyunca.

Son düzenleme:
  • Beğen
@Triban dimi triban, çok ilginç insanlar var...

• Beğen
@Triban dimi triban, çok ilginç insanlar var...
Sevgili hakan;Bu ergen muhabbetine girelim mi yani?

Amaç demişsiniz yukarıda..Ne amacı?Benim bir amacım mı var yani?
İzmir'de 2 sene önce olan bir kazayı foruma aktararak,acaba neyi amaçladım?
Beğeni almayı mı?

17 yaşında bir bisikletçi çocuk öldürülmüş ve ben bunu 2 sene sonra foruma aktardım diye,suçlu mu oldum yani?
İyi misiniz siz?

Geri