Scudo Sports

İzmir'de Cube marka satan yerler?

korkma onlarca alışveriş yaptım hepsi buradadan ayrıca
B'TWİN---RR 8.3
X9-Carbon&Aluminum Total=11.8 Kg

bu bisiklet senin değil mi?

Scudo
Ben hepsiburada.com'dan bir çok kez alışveriş yaptım güvenli bir site ancak arkada ki kart numarası güvenlik kodu ve kart numarasını sitedeki sanal klavye ile girin.

@Bahadır Ulusoy

Sadece hoşuma giden bir bisikletti ben de imzama yazma ihtiyacı duydum. Ama keşke astro değilde o olsaydı ahh ahh...

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Ulusoy
hepsiburada ile sorun yaşamazsın, ama fatura geç geliyor. benim fatura bisikletten 1,5ay sonra filan teslim edildi mesela. o da kaşeli ve imzalı aslı gibidir yazılı fatura fotokopisi.

bisikletin rengi yanlış gelebiliyor bir de. hatta doğru renk gelen kişi sayısı daha az diyebilirim...
hidrolik disk fren de şart değilse 270sv bak derim. bir kıyasla son kez. ikisi de iyi bisiklet, hele bu fiyata...

Bisiklette renk seçemiyorsun fabrikada hazırda hangi renk mevcut ise onu gönderiyorlar

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
@enes savaş

bu özelliklerde daha ucuz bisiklet de, başka yerde daha ucuza bu bisiklet de yok.
sadece fren tipine göre karar ver, astro270sv hem daha üst seviyede donanıma sahip hem de daha hafif bir bisiklet 212hd'ye göre. fren bakım ve yenileme masrafları da daha az, ayrıca işlemi daha kolay.

ben de yeni aldım, ikisi arasında seçimim 270sv'den yana oldu bu sebeplerle.

Hepsiburada sadece araci kurum olarak isin icinde. Urunu salcano gonderiyor. Bugune kadar bir kez iade so konusu oldu onda da parami 2. Gun iade ettiler.

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Ulusoy
@alp değer tanrıverdi

Ben de ona dikkat ettim meğersem salcano fabrikadan gönderiyormuş malı...

Ayrıca Pazartesi gelmesinin ihtimali çok düşük en erken salı günü elinize ulaşır. Hafta sonları teslimat yapmıyor hepsiburada

@SerkanERDOGAN

Neden pazartesi işbaşı değil mi ??

@enes savaş

Alma işlemini gerçekleştirdinizmi ? Aldıktan sonra 2 gün içinde kargoya verilir. 3 iş günü içindede kargo teslim edilir. Yani bence Çarşambadan önce gelmez.

@enes savaş

pazartesi iş başı ama sizden önce kim bilir kaç tane ürün sırada bekliyor :D

konuyu satın almadan önce açman daha faydalı olurdu.ama satın aldığına göre artık keyfini çıkarabilirsin :)
hayırlı olsun :D

Başlıkta yazdığım gibi. İzmirde RockShox , Fox , Shimano , Sram vb. gibi sticker satan yer var mı ?

Var ise bir telefon numarası , adres veya link atarsanız sevinirim... :in:

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Enescim şimdiye kadar,İzmir'deki tüm bisiklet satan işyerlerini gezmişimdir,ancak RockShox , Fox , Shimano , Sram'a sticker'lar satan işyeri göremedim,Can kırtasiye var sticker çıkaran,sorman lazım,ücret yüksek çıkabilir ama..

Forum'da sticker işiyle uğraşan arkadaşlar vardı,ama isimlerini anımsayamıyorum..

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
İzmir içi olursa RockShox stickerları bomba olur :D Ben de arayıştayım hemşerim :D

Cevaplar için sağolun. Ya bu stickerları kırtasiyeden veya matbaa dan çıkarttıramaz mıyızz ???

alsancak migrosun arka ve yan sokaklarında baskıcılar var.

istediğin görselleri flash bellek ile götür istediğin ebatta bastır. çok aham şahım bir fiyat çıkmaz. ben daha önceden bastırmıştım.

ancak görselleri nekadar yüksek kalitede bulursan iyi olur. baskı esnasında ebatlandırma yaparken bozulmalar oluşmaz.

Geri