Scudo Sports

İzmir

Narlıderede oturuyorum hep beraber pedallarsak ıyı olur her pazar tansaşla bisikletli pazarlar turu var Narlıdereden gıden olursa beraber gıdelım :)

Scudo
bostanlıdan sasalıya gidilen turumu diyorsunuz.Ben 2 aydır niyetleniyorum hep birşeyler çıktı yok nöbet yok sınav yok misafir düğün vs. şimdide finaller başlıyor sonrada havalar ısınacak sanırım sonbahara kaldı bizim sasalı turu:(

Batuhan Tezcan izmir narlıderedeyim arıtma tesisinin orda oturuyorum 18 yaşındayım carraro 032 race kullanıyorum davetlere açığım :)

Atahan EKER
Zeytinalan'da oturuyorum. DEU Gsf öğrencisiyim yaş 26

Pazar gunu sasalı turuna gıdıyorum narlıdereden beraber cıkalım eger gelıceksenız :)

merhaba ben Aytunç,
carraro 032 kullanıyorum, İzmir/karataş ta oturuyorum. sahil bandında gece 21:00 dan sonra ve sabaha karşı olan her türlü sürüş tekliflere açığım.

Selamlar

Adım Ahmet, 36 yaşındayım.

Dün itibariyle bir MTB Carraro 829Hd aldım. 1 sene içinde çalışarak Yol bisikletine geçmeyi planlıyorum. İzmir Göztepe'de oturuyorum.

Özellikle haftasonları sabah erken saatlerde ve yetebilirsem haftaiçi akşam saat 20 den sonra binmeyi planlıyorum.

25.05.14 itibari ile sabah 6:30 da planımı gerçekleştirmeye başladım. Beraber sürmek isteyen olursa katılmaya çalışırım :)

Selam ben kubilay 37 yaşındayım bisiklet almak için arastirmalarim sürüyor:) bornova manavkuyudayim

GT-N8000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

29 yaşındayım karşıyaka da oturuyorum.Emaneten sedona borla kullanıyorum, kafayı yemeden bir yol bisikleti alabilirsem.."olaylar olaylar" :)

fahri yapıyor ya turları ateşli biançiçiler var bulaşmam onlara :) yola hop diye atlayan tur yaparsa ooo çok iş var

Selam;

Adım Mete Semiz, Bornova'da oturuyorum. Her gün işe bisikletle gidip geliyorum. İş yerim Alsancak'ta.
Yaklaşık 2,5 senedir bisiklet kullanıyorum. Mecburiyetten başladım, şimdi bisiklete aşığım.

Sağlıcakla kalın.

Selamlar.

Adım Fatihhan Özcan, Üçyol Bahçelievler'de oturuyorum. İşte yeni mezun olduk liseden bu yaz işten çıkınca gezmeye çıkılır, turlanır diye bisiklet aldım bir tane.
Semtimin yakınlarında gruplaşmalar varsa öğrenebilir miyim?

Sağlıcakla.

Balcovada oturuyorum ama genelde (sık olmasada) sasalı guzergahi cok guzel..duzenli bisiklet kullaniciysaniz pek yormuyor.Grup olarak cikmanizi ya da telefona saglam muzik listesi yuklemenizi tavsiye ederim. :)

bana göre en güzel rota göztepe-urla arası, deniz kenarından sakin sakin gidip gelebilirsiniz ama özel bir bisiklet yolu yok tabi

Geçen pazar gördüm turan köprüsünün bulunduğu mevkiye bisiklet yolu ve izban durağının hemen yanına da bisim istasyonu yapılıyor.

Herkese merhaba gecen haftasonu bir arkadasimla salcano ng450 27.5 ve 29 inc'lik bisikletlerimizi aldik. Izmirde aktif olan parkur ve turlari siz bisiklet gonulluleriyle pedallamak niyetindeyiz. Bizleri bilgilendiriseniz seviniriz.

Geri