bostanlıdan sasalıya gidilen turumu diyorsunuz.Ben 2 aydır niyetleniyorum hep birşeyler çıktı yok nöbet yok sınav yok misafir düğün vs. şimdide finaller başlıyor sonrada havalar ısınacak sanırım sonbahara kaldı bizim sasalı turu
merhaba ben Aytunç,
carraro 032 kullanıyorum, İzmir/karataş ta oturuyorum. sahil bandında gece 21:00 dan sonra ve sabaha karşı olan her türlü sürüş tekliflere açığım.
Adım Mete Semiz, Bornova'da oturuyorum. Her gün işe bisikletle gidip geliyorum. İş yerim Alsancak'ta.
Yaklaşık 2,5 senedir bisiklet kullanıyorum. Mecburiyetten başladım, şimdi bisiklete aşığım.
Adım Fatihhan Özcan, Üçyol Bahçelievler'de oturuyorum. İşte yeni mezun olduk liseden bu yaz işten çıkınca gezmeye çıkılır, turlanır diye bisiklet aldım bir tane.
Semtimin yakınlarında gruplaşmalar varsa öğrenebilir miyim?
Balcovada oturuyorum ama genelde (sık olmasada) sasalı guzergahi cok guzel..duzenli bisiklet kullaniciysaniz pek yormuyor.Grup olarak cikmanizi ya da telefona saglam muzik listesi yuklemenizi tavsiye ederim.
Herkese merhaba gecen haftasonu bir arkadasimla salcano ng450 27.5 ve 29 inc'lik bisikletlerimizi aldik. Izmirde aktif olan parkur ve turlari siz bisiklet gonulluleriyle pedallamak niyetindeyiz. Bizleri bilgilendiriseniz seviniriz.