Tahsin Hoca
Üye
- Tepki
- 2
Merhaba İzmir Bornovadan katılıyorum 20 yıllık bir öğretmenim. Okulumuzdaki bazı öğretmenlerin bisiklet turlarına katılmaya başlaması bende de bisiklet merakı uyandırdı. Ve Sundu bisikletten Mosso 2670 Deore almaya gittim. Ama KTM Life Action'u görünce bir haftalık araştırmadan sonra bu bisikleti aldım. Ümit bisikletin distiribütörlüğünde getirildiğini söylediler. Tanımam da, araştırmadım da. Sonuçta alduğınız bayii önemli .Bostanlı Sundudan, Ali Sundu Bey, sağolsun hem yakın ilgi ve alakası ile, hem konusuna hakimiyeti ile beni iki kat pahalı bir bisiklet bütçesine ikna etti. Bence önemli olan bu sporu yapacaksanız ve bizim gibi orta yaşlıysanız iyi bir makine ile başlamanız ve bisiklete alışmadan soğumamanızdır. KTM'ye gelince ilk iki günde yaklaşık 40 km yol yaptım. Harika eskiden beri profesyonel olmasa da bisiklet kullanırım, ama bu makine harika. Bi defa Kadroda uygulanan işçilik, renk seçimi, kendine ait çizgisi, boyanın ve üst yüzey işlemlerinin kalitesi, seçilen kompenentlerin uyumlu çalışması, harika. Ne diyelim daha önümüzde KTM ile alınacak çok yol var.