Scudo Sports

İzmir

Merhaba İzmir Bornovadan katılıyorum 20 yıllık bir öğretmenim. Okulumuzdaki bazı öğretmenlerin bisiklet turlarına katılmaya başlaması bende de bisiklet merakı uyandırdı. Ve Sundu bisikletten Mosso 2670 Deore almaya gittim. Ama KTM Life Action'u görünce bir haftalık araştırmadan sonra bu bisikleti aldım. Ümit bisikletin distiribütörlüğünde getirildiğini söylediler. Tanımam da, araştırmadım da. Sonuçta alduğınız bayii önemli .Bostanlı Sundudan, Ali Sundu Bey, sağolsun hem yakın ilgi ve alakası ile, hem konusuna hakimiyeti ile beni iki kat pahalı bir bisiklet bütçesine ikna etti. Bence önemli olan bu sporu yapacaksanız ve bizim gibi orta yaşlıysanız iyi bir makine ile başlamanız ve bisiklete alışmadan soğumamanızdır. KTM'ye gelince ilk iki günde yaklaşık 40 km yol yaptım. Harika eskiden beri profesyonel olmasa da bisiklet kullanırım, ama bu makine harika. Bi defa Kadroda uygulanan işçilik, renk seçimi, kendine ait çizgisi, boyanın ve üst yüzey işlemlerinin kalitesi, seçilen kompenentlerin uyumlu çalışması, harika. Ne diyelim daha önümüzde KTM ile alınacak çok yol var.

Scudo
Hocam hayırlı olsun bence güzel seçim yapmışsınız iyi günler de bol pedallamalar.

@Tahsin Hoca

Hayırlı olsun resimleri bekliyoruz. :)

• Beğen
Tepkiler: Berke
Merhaba adım Tahsin 42 yaşındayım. Bornovalı bisikletçileri tanımak isterim. KTM life Action kullanıyorum. henüz yeni yeni kondisyon için kullanmaya başladım.

Tahsin hocam, yeni bisikletinizi güle güle kullanın :)

KTM'lerin boya işçiliği ve renk seçimleri benim de çok hoşuma gidiyor; özellikle turuncu rengi çok güzel ve yerinde kullanıyorlar ve bu renk adeta firmayla özdeşleşmiş.

Ne diyelim, darısı Türkiye'deki bisiklet üreticilerinin başına :) Özellikle Salcano'nun acilen iyi bir görsel tasarımcıyla anlaşması lazım.

Hayırlı olsun hocam, ben de Bornova'dayım. Biliyorsunuzdur Çarşamba Akşamı Bisikletçilerini, bekleriz turlarımıza. Bol pedallar.. :)

Hoca camide olur... :) Hayirli olsun ögretmenim, bisikletinizin fotograflarini bekliyoruz. Ayrica birazda bisikletinizin komponentlerinden bilgi verirseniz cok iyi olur. (Kg, Parcalarin modelleri, kaca aldiniz vs. vs. )

Hayırlı olsun :)
KTM, Motocross, Enduro tarzı motosiklet üretiminde dünyada 1 numaradır. Bisiklet üretiminde de fena değildir herhalde :) Fotoğrafları bekliyoruz.

Sanırım bu ürünü almışsınız güzel parçalar kazasız güle güle kullanmanız dileğiyle

(link)

@Tahsin Hoca
Akşamları saat 8 gibi Cab Tansaş yanından Çarşamba ve cuma, Pazar sabahı da yine 8 gibi tansaş önünden kalkarlar. Bizler aramızda grup oluşturduk ve BorBis olarak bir kaç arkadaş turluyoruz. Genelde MTB ağırlıklı gruplar. Eğer performans düşünüyorsan Yol bisikleti ile Cuma yada cumartesi 30-35 km ortalama ile arası güzelbahçe yapıyorum. Katılabilirsin.
Ayrıca İzmir'deki bisikletçiler için organizasyon yapıp toplanabilecekleri aşağıdaki konumu öneriyorum.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=127696&p=1587399#post1587399

Artık organizasyonunuzu kendiniz yapın. Arkadaşlarınıza ulaşın ve dağ bayır gezin.

merhabalar ben de focadayım foca cevresınde cıkıyorum ama farklı guzergah ve etkinlik olusturabılecek insanlar da arıyorum.bu bolgede bisiklet yolu yok malumunuz ama inanılmaz koylar bulunmakta yenifoca-eskifoca arasında.izbandan da faydalanılabilinildigi de göz onune alınarak degerlenirilebilir diye dusunuyorum.

arkadaşlar selam çok güzel paylaşımlarınız var. Bende torbalıdayım.Yakında izbanda Gelecek İşiniz düşerse beklerim emekli abiniz. saygılar.

Yaşar ÇEVİK torbalıda oturuyorum işiniz düşerse bekelerim 05542203371

Arkadaşlar yollarını bizim için düzenlememiş bizler için ayırmamış yollar ülke gelişmiş olmaz onun için diyoruz ki her yol bizim bizim olduğunu kanıtlarcasına pedallayalım. Sağlık nedeniyle biraz ara verdim. Torbalı/İzmir deyim tel 05542203371 saygılar.

Aslen Eskişehir'liyim Eskişehire ve sizlere selamlar Kültür şehrimiz İyki Var Yılmaz Büyükerşen

Karşıyaka. Kron xc250 bisikletim, kondisyon kazanmaya çalışıyorum.

malesef torbalıda değilim şuan :)

İsmim Murat, Güzelyalıda oturuyorum Salcano imsonia 10 ile katılıyorum tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar :p

Geri