Scudo Sports

İzmir

Arkadaşlar İzmir için konuşuyorum. Kullanmadığınız kalın soğuktan koruyacak giysileriniz varsa lütfen üşenmeyin. Bir giysiden ne olacak demeyin. İnsanlık görevimizi yerine getirelim...

İzmir için: Deprem için yardımlar Bornova Büyük Park içerisinde uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde toplanacak, Bornova Belediyesi tarafından ulaştırılacakmış. irtibat için: 388 29 64......

• Beğen
Tepkiler: MuhammedErkan
Scudo
Daha önce forumda söylendi mi bilmiyorum. Dün Yurtiçi kargo ile yardımları ücretsiz gönderdik. Sanırım Yurtiçi kargonun bu yardımı devam ediyordur. Mng kargo da sadece 24-25 Ekim'de ücretsiz gönderiyor. Belki başka firmalar da böyle bir yardımda bulunuyorlardır. Haberiniz olsun arkadaşlar. Battaniye, kışlık giysi, ilaç, mama vs. yardımlarınızı Van Afet Koordinasyon'a ücret ödemeden bu şekilde gönderebilirsiniz.

@ender özkan

Merhaba Ender Bey; ben de bir citybike almayı düşünüyorum. birkaç model üzerinde araştırma yapıyorum. Trek de bunlardan biri. ben de fx7,2 almayı düşünüyorum. isterseniz görüşelim...

Merhabalar;

Trek bisikletler için güncel kampanya halen devam etmekte. 2. bisiklete %50 indirim yapılıyor. Tabi hangi bisiklet daha ucuzsa o bisiklet üzerinden bir indirim yapılıyor. Dolayısıyla 2 tane aynı model bisiklet alınmazsa maksimum indirimden yararlanılamıyor. Ben Trek 7.3 alacağım. Fiyatı 690 euro(1700tl) Eğer bir arkadaş daha bulursam trek 7.3 alacak, fiyatı 1275 tl ye geliyor. halen bekliyorum acelem yok.
(link)

http://i1096.photobucket.com/albums/g336/gencosmanbircan/3562-bayram_tebrigi.jpg

Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar,hayırlı bayramlar dilerim.Malatya dan çok selamlarımla

Herkese merhabalar ben de yazdım sanıyordum yazmamışım
Rana Süsal
Yeşilyurtta oturuyorum
Henüz kendime ait bir bisikletim yok ama bu sene olacak inşallah :)
Herkese keyifli forumlar ve pedallamalar :)

Geri