Scudo Sports

İzmir

Hemen o "ergen liseli" benzetmesını yapmayın. Düzgün bir isim bulunur. Ya bence onlarında ayrı bir grubu olmalı. Nasıl ebit var... :)

Scudo
@zafer ataalp

dediğim gibi kapımız açıktır.bekleriz kalabalık olmak tura çıkmak istediğimizde yanlız kalmamak için avantaj.bizim gurubumuz son derece sağlam güvenilir arkadaşlardan oluşuyor.sürekli irtibat halindeyiz.saygılar.

elbisder:
Eregen liseli bisikletliler derneği :D ismim buldum doğukancım :D bu arada faceyi de kapattım torun :D

Dikili-Polyak-Bağdemli civarından kimse yok sanırım ;\ 3 tabanca gezecez gene.

Samsun dan herkese selamlar,
Arkadaşlar İzmir den başlayarak Hatay a kadar sahil boyunca bir bisiklet turu yapmak istiyorum havalar biraz düzelir düzelmez.
Daha önce 22 şehirlik bir otostop turum olmuştu ama bisikletle ilk defa bu kadar uzun yol kat edeceğim . Bu yüzden nezaman bölgeyi bilen arkadaşlar nezaman yola çıkabileceğim, ne tür bir bisikletle, nekadar zaman alacağı vs. konularda yardımcı olursanız sevinirim
(not: konuyu nereye aacağımdan emin değildim yanlış yere aştıysam kusura bakmayın:))

Şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar aranızda bende yeni sayılırım. İzmir Bisikletçiler Derneği üyesiyim, ve Karşıyaka da oturmaktayım. Karşıyaka civarında oturan varsa arada buluşup gezmek için görüşebiliriz. Turlara beraber katılabiliriz. Bilgilerim aşağıda

mail atarsanız iyi olur.

kayhanonol@hotmail.com

Facebook içim,

Kayhan Önol

Kayhan ÖNOL 26 Elektronik Teknikeri olarak çalışıyor
Karşıyaka Bahçelievler
Merida TFS200D MTB kullanıcısıyım.

Size yol sorun olmazsa eğer, hafta içleri çarşamba gunu sizi bornovaya da bekleriz. Çarşamba Akşamı Bisikletçileri olarak. Cuma gunlerı performans turlarımız olmakta ve pazar gunlerı doğa turumuz bulunmaktadır. :)

• Beğen
Tepkiler: Asmirk
@kaskay

Merhaba eğer yol bisikleti konusunda düzenli idman yapmak istersen Ege Pedal Spor Kulübü yol takımının idmanları mevcuttur. Ayrıntılı bilgi için kulüp yöneticileri ile irtibata geçebilirsin.

Merhabalar, aadım Tarık Narlıderede oturuyorum. Yaşım 40 ama bisikleti yeni keşfedenlerdenim, bilgi ve önerilerinizden bol bol faydalanmayı umuyorum

http://i1140.photobucket.com/albums/n577/OnurYucesoy/bombaa.png

Pedallar Sahnede İşte Yarış! ÖDÜLLÜ "MOSSO 2012 İZMİR YARIŞIYOR" Bisiklet yarışı,

Ege Pedal Spor Kulübü ÖDÜLLÜ "MOSSO 2012 İZMİR YARIŞIYOR"

1.Etap Yarışı 15 Ocak 2012 günü Saat: 09:00 Sasalı Piknik alanında kesin kayıtlar ile başlayacaktır.

Katılımlar ücretsiz olup 4. Etap sonunda puanlamada dereceye giren sporcular para ödülü ile ödüllendirileceklerdir.

Sporcular yarışa katılmak için ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Ön kayıt için,

Yarış öncesi sporcuların www.egepedalsporkulubu.com web sayfası üzerinden veya internet sitemizde belirtilen Kayıt Noktalarından Ön Kayıt yaptırması gereklidir. Ön Kayıt Formları Ön kayıt noktalarında hazır olacaktır.

Ayrıca gün içinde Çeşitli İkramlar (Redd Bul,)
ve yine Çeşitli Ödüllerin verileceği 07-14 yaş arası Çocuk yarışları yapılacaktır.

Yarışma Milli Sporcular hariç tüm sporculara ve Bisiklet severlere açıktır.
Ayrıntılı bilgi için,

(link)

Bütün Bisiklet Sever dostlarımızı bu güzel günde aramızda görmekten mutluluk duyarız

Ege Pedal Spor Kulübü Yönetimi

Yarış Alanı Krokisi

http://i1140.photobucket.com/albums/n577/OnurYucesoy/parkur.png

ben çağatay turhan güzelyalıda oturuyorum mtb kullanıyorum uzun soluklu tur planlarınız (özellikle kamplı) için davet edebilirsiniz mesaim uygun olduğu sürece eişmle beraber katılmaktan mutluluk duyarım

bu arada yaş 29 hergün saat 7.30 gibi narlıdereye bisikletimle gidip saat 17.30 gibi geri dönüyorum yol arkadaşlığı yapmak isteyenleri beklerim

eşleriyle sıkıntı yaşayan arkadaşlar eşlerine neden bisiklet almıyorlar herkes çocuk demeyecek heralde:)

Geri