Scudo Sports

İzmir

MErhaba ben volkan. Afyonluyum ama İzmirde Ege üniversitesinde okuyorum. Whistle 1161 D bisikletim var. Daha tur deneyimim olmadı ama katılmak istiyorum. Hepinize bol pedallar.

• Beğen
Tepkiler: Dolunay Batar
Scudo
bende katılmak isterim haftaiçi akşam,Haftasonu sabah olabilir

Merhaba herkese. Adım Ömer. İngilizce Öğretmeniyim. Geçen seneye kadar Urfa'da çalışıyordum. 1 senedir Manisa Turgutlu'dayım. Haftasonları İzmirde'yim. Yeşilyurtta kalıyorum. Sahile iniş kolay da çıkışta genelde varyantı tercih ediyorum. Vapurla Karşıyaka'ya geçiş de çok zevkli. Bol pedallar. Enjoy your ride !! :))

Merhaba ismim Sedat daha yeniyim hatta bisikletim bile yok ama bu hafta yada haftaya alıcam Antalya lıyım ama İzmirde okuyorum Ege Üniversitesi İktisat bölümü Bornova Ege Öğrenci Köyünde kalıyorum İzmirde güvenilir iyi bir bisiklet satan bir yer varmı acaba yardımcı olabilicek MTB istiyorum

Harun Sayı
Yeşilyurt-Basınsitesi
Mtb kullanıyorum-Sedona 711-v 2010,
Asfaltçıyım, yakında bir road almak istiyorum. :)

@Sedat SARI

kucukyalıda doruk var ben gecen sene almıstım cok memnun kaldım
servise de gidince çok iyi ilgileniyorlar,
(link)

Merhabalar başlık biraz eskimiş ama yinede mesaj atayım dedim . İzmir yüksek teknolojide okuyorum bu sene güzelbahceye tasındım . geçen sene okulun klubune katılamamıstım bisikletimi getiremediğim için artık sık sık göztepe yada urla iskele taraflarına gitmeyi düşünüyorum . bisikletimi bu hafta sonu yada haftaya alacagım .

Haklısınız.Bisiklet bu Cuma elime ulaştı.Gerçekten kullanmamak için kendimi zor tutuyorum.Amatör bir kullanıcıyım,o nedenle hem Buca gibi bir yerde tetikte sürmekten keyif alamıyorum,hem de haftada 1-2 kez kullanmak için bin tl'lik bisiklet benim için lüks gibi duruyor.Daha önce dediğim gibi Bianchi Penta'mı ayda 1 kez sürüyorken,Trek 7.1 fx bana fazla gibi duruyor.
Forumda 50 mesaj kotasını doldurmadığım için henüz konu açamadım fakat iyice düşündüm ve bisikleti hiç kullanmadan satmaya karar verdim.Artık alan olursa hayırlı olsun,olmazsa uzun bir süre kullanacağım bir bisikletim olur.
Teşekkür ederim cevaplarınız için.

Merhaba arkadaşlar ben her yaz İzmir\Dikilideyim. Bu yaz bisikletimi goturemedim :/ ,Allah izin verirse onumuzdeki yaz gideceğim. Beraber pedallamak üzere

merhabalar,
ben recep can aksade, ktm life track kullanıyorum (hybrid), karşıyaka yüksek vadi evlerinde oturuyorum. uzun turlar tercihim, organizasyon yapmak isteyenler iletişime geçebilirler..
bol pedallar :) :in:

bu yıl yaz gayet iyi geçti yeni bisikletçi arkadaşlar bulabildim kendime şu an 5 kişi olduk aramıza katılmak isteyen olursa kapımız açıktır.sık sık aliağa- şakran,aliağa- yeni foça .foça.aliağa -sakıpağa turlarımız oldu hatta ayvalık-aliağada yaptık.fırsat buldukça müsait oldukça bisiklet biniyoruz.dediğim gibi bize katılmak isteyen olursakapımız açıktır.aliağalı kardeşlerimize duyrulur...

Merhabalar, ismim Ender. Henüz bisikletim yok ama bir haftaya kadar bir TREK fx 3 sahibi olacağım inşallah. tur bisikleti almayı düşünen arkadaşlar varsa TREK,lerde 2. ne % 50 indirim kampanyası var. ilgilenenler benimle temasa geçerse sevinirim. bol pedallamalar :)
http://www.sundubisiklet.com/urun-detaylari.asp?marka=TREK&model=Fx%207.3

Hocam ben izmirdeyim. Egede okuyorum. Sana katılmak isterim. Ama ilk önce bisikletimi değiştirmem gerek. İrtibata geçmek isterim seninle.

Merhabalar. bisiklet sevdasına çocuk yaşta başlayıp uzun süre ara vermiştim, şimdi gelişen bisiklet teknolojisi beni tekrar bisiklet toplamaya itti, o yüzden bende kendim toplamayı uygun gördüm ve bir aylık bir araştırma ve bilgilenme aşamasından sonra ilk parçam 2011 model Carraro 436 Daytone model kadrom oldu, şu aralar öğrenci olduğum için son senemdeyim ve okulum bitmeden çalışmaya atılmadan bu tutkumu 6-7 ay içerisinde tamamlamak istiyorum...

Bende İzmir Karşıyaka'da ikamet etmekteyim, tamamladığım bisikletimle izmirdeki arkadaşlarla tanışmak dileğiyle...

Geri