Önder çok teşekür ederim. Umarım görüşebiliriz.
---------------------------------------------
Evet arkadaşlar başka önerisi olan yokmu. Yada ucuz bi otel tarzında yerler bilen ??
Aliağa-Menderes arasında yapımı devam eden metronun vagonlarının resimleri (link) ayrıntıları da yazıyor.(kaynak:İzmir B.B. resmi web sitesi) bizi ilgilendiren kısmı şu; vagonlar da bisiklet taşınacak mı? mevcut Bornova hattında bildiğiniz gibi bisiklet taşınmıyor.Umarım Aliağa hattında da bisikletçiler mağdur olmaz.
Evet arada bir görüyorum. Ama bir türlü iletişime geçemedik.Bir ara bu forumdan bir kaç kişiyle görüşmüştm ama sonra banlandılar.
Etkinliklerden haberim olursa zevkle katılmaya çalılşırım.
Bilgi için sağol.
tüm foruma selamlar.ben şafak ,bende buca kaynaklardan , gerçi şu anda kendime ait bir bisikletim yok ama tam bir yatırım yapmadan önce arkadaşımın bisikletini uzun süreliğine ödünç aldım,şu anda bakıma girecek , buradan danışmak isterim
Bende çalışıyorum ama yinede bisiklete binmek için zaman ayırabiliriz. mesaj sayım yeterli olmadığından özel mesaj atamıyorum. dergo6262@hotmail.com ekle buradan iletişime geçebiliriz.
Sevgili arkadaşlar,
Hepimizin çok sevdiğine inandığım rahmetli Barış abimizin 1 Şubatta öüm yıl dönümü.Bunun için şehiriçi tur planlıyorum.Her grup kendi ilinde böyle bir etkinlik yaparsa ülke çapında olur.Ben büyük ihtimalle o sırada İzmir de olacağım.Güzelyalıdan Karşıyaka ya bir tur uygun olur.Aslında birer tane de tişört bastırsak çok hoş olur.Karşıykada ayarlanacak bir mekanda Barış Manço şarkıları eşliğinde(ilk şarkı Dönence olmak şartıyla) minik bir eğlence ve sohbet ortamı yaratabiliriz..
Önerilerinizi bekliyorum..
Bu arada ölümünün 10.yılı olduğunuda unutmayalım.Bununla bağdaştırabiliriz bazı etkinlikleri
Aynı konuyu Tur ve Organizasyonlar bölümündede açtım.Ben İzmirde olacağım için burayada açmayı uygun gördüm..